Τροχαίο στη Βάρκιζα: Μόλις 18 ετών η μια από τις δύο νεκρές κοπέλες – Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας (video)

Την τελευταία τους πνοή άφησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/11) στην Εθνική Οδού Αθηνών-Σουνίου, στο ύψος της Βάρκιζας, δύο νεαρές γυναίκες σε τροχαίο.

Μάλιστα, η μία κοπέλα που έχασε τη ζωή της είναι μόλις 18 ετών και ήταν συνοδηγός στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα.

Οδηγός στο ίδιο αυτοκίνητο ήταν μια 19χρονη, η οποία είναι η μια από τις δύο τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Ασκληπιείο Βούλας.

Οι εικόνες από το σημείο του τροχαίου σοκάρουν. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που κομμάτια των δύο οχημάτων εκτοξεύθηκαν

σε απόσταση 50 μέτρων.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 00:30, όταν το ένα όχημα κινούμενο στο 27ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Σουνίου συγκρούστηκε μετωπικά με αμάξι που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής με εννέα πυροσβέστες οι οποίοι απεγκλώβισαν συνολικά πέντε άτομα από τα εμπλεκόμενα ΙΧ αυτοκίνητα.

Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός 2 τραυματισμένων ανδρών, 2 γυναικών χωρίς αισθήσεις και μιας τραυματισμένης από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στη Βουλιαγμένη Αττικής. Επιχείρησαν 9 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) November 24, 2023

Από τα συντρίμμια των δύο αυτοκινήτων νεκρές συνολικά δύο νεαρές γυναίκες ενώ δύο επιβάτες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Ασκληπιείο της Βούλας, όπου νοσηλεύονται τραυματισμένοι.

Διαβάστε επίσης:

Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος οδήγησης πάρκαρε σε θέση για ΑμεΑ (video)

Κως: Αστυνομικός πάτησε με το αμάξι του συνάδελφό του όταν έμαθε ότι θα του κάνουν έλεγχο για ναρκωτικά

Βουλιαγμένη: Τροχαίο στην Ποσειδώνος με δύο γυναίκες νεκρές

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τροχαίο, Βάρκιζα, Μόλις 18, – Σοκάρουν,trochaio, varkiza, molis 18, – sokaroun