Βασίλης Καρράς: Το «αντίο» του καλλιτεχνικού κόσμου στον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή

Με αναρτήσεις στα social media αποχαιρετά ο πολιτικός και ο καλλιτεχνικός κόσμος τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Η Καίτη Γαρμπή ανάρτησε στο Instagram βίντεο λίγων δευτερολέπτων από κοινή τους εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, γράφοντας στη λεζάντα: «Άλλη φορά δεν θα

σε δω».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eimai i Kaiti p agapouses (@kaitigarbi)

«Πιτσιρίκο» ήσουν μεγάλος δάσκαλος… τιμή μου που δούλεψα μαζί σου Καλό ταξίδι Βρες τον Παντελουκο μας εκεί πάνω…» έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou)

«ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!! Θα είσαι πάντα εδώ! Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Βασίλη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του», έγραψε η Χαρά Βέρρα, με την οποία ο Βασίλης Καρράς είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με επιτυχία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χαρά Βέρρα (@xaraverra)

Συντετριμμένη ήταν και η Άντζελα Δημητρίου όταν έμαθε για τον θάνατο του Καρρά. Του αφιέρωσε το «Γέλα μου».

Το δικό του «αντίο» στον Βασίλη Καρρά, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, είπε ο πρωθυπουργός.

«Μία γνήσια λαϊκή φωνή σίγησε. Και ένας γνήσιος Μακεδόνας, ο Βασίλης Καρράς, δεν είναι πια ανάμεσα στους καθημερινούς ανθρώπους για τους οποίους τραγούδησε. Καθημερινός άνθρωπος και ο ίδιος, νομίζω πως δεν θα ήθελε μεγάλα λόγια σε αυτόν τον αποχαιρετισμό», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μία γνήσια λαϊκή φωνή σίγησε. Και ένας γνήσιος Μακεδόνας, ο Βασίλης Καρράς, δεν είναι πια ανάμεσα στους καθημερινούς ανθρώπους για τους οποίους τραγούδησε. Καθημερινός άνθρωπος και ο ίδιος, νομίζω πως δεν θα ήθελε μεγάλα λόγια σε αυτόν τον αποχαιρετισμό.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) December 24, 2023

Με δημοσίευσή του στα social media, ο Αχιλλέας Μπέος αποχαιρέτησε τον φίλο και κουμπάρο του σημειώνοντας πως η σημερινή μέρα είναι μία από τις πιο θλιβερές της ζωής του.

«Η σημερινή μέρα, παραμονή των Χριστουγέννων έμελλε να είναι μια από τις θλιβερές στη ζωή μου. Έφυγε από κοντά μας, μετά τη γενναία μάχη που έδωσε, ο Βασίλης Καρράς. Φίλος αδελφικός, κουμπάρος, συνεργάτης.

Αγαπημένος κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας, αφού εκτός από τη μεγάλη του καλλιτεχνική οντότητα υπήρξε ένα σπουδαίος άνθρωπος. Τα λόγια για τον Βασίλαρο, όπως οι θαυμαστές του τον αποκαλούσαν, είναι φτωχά και λίγα. Ολοι μας σήμερα χάνουμε από κάτι. Σε λίγη ώρα θα είμαι στη Θεσσαλονίκη, δίπλα στην οικογένειά του, τη γυναίκα και την κόρη του, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος τους», έγραψε ο Αχιλλέας Μπέος για την απώλεια του Βασίλη Καρρά. 

Διαβάστε επίσης:

Μιμή Ντενίση: «Ο πατέρας μου μού είπε “αν γίνεις σούργελο, αλλάζεις επίθετο!”»

Εύη Βατίδου: «Έκαψα τη γαλοπούλα… Μπουρλότο κανονικό!»

Κατερίνα Στικούδη: «Με τα λεφτά από τα κάλαντα είχαμε πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού»

Keywords
Τυχαία Θέματα