Borderlands 2 – Game Report

Παιδική χαρά για looting!

Το πρώτο Borderlands, που κυκλοφόρησε το 2009, ήταν ένας αρκετά επιτυχημένος τίτλος. Ο λόγος ; Tο παιχνίδι είχε σχεδιαστεί πανέξυπνα αφού συνδύαζε την χαρά του looting ενός RPG ή MMO, με την ξέφρενη δράση των FPS. Πόσο περισσότερο ιδιοφυές μπορεί να είναι το sequel;

 

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ PANDORA

Ο πλανήτης Pandora βρίσκεται στα πρόθυρα του

πολέμου. Ένα μοχθηρό συνδικάτο ονόματι Hyperion Corporation, με ηγέτη τον Handsome Jack, επιβάλει το δικό του νόμο. Μετά από ένα τουρνουά στο οποίο κερδίζεις, ο Handsome Jack αποφασίζει να μην σε ανταμείψει, αλλά να σε εξοντώσει! Ο μυστήριος φύλακας-άγγελος, που συνάντησες και στο πρώτο μέρος, έρχεται να σε βρει και να σε ενημερώσει ότι θα πρέπει να σκοτώσεις τον Handsome Jack, ξεκινώντας από την απελευθέρωση των τεσσάρων αρχικών Vault Hunters.

 

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ

Το Borderlands 2 καταφέρνει να γίνει καλύτερο από το πρώτο, σε όλους τους τομείς. Στο gameplay, τα πράγματα είναι περισσότερο οργανωμένα : το loot έρχεται στα χέρια σου αυτόματα (εκτός από τα όπλα και τις αναβαθμίσεις), η A.I. των εχθρών έχει επανασχεδιαστεί με αποτέλεσμα ο κόσμος να φαίνεται περισσότερο ρεαλιστικός και οι μάχες αρκετά πιο δύσκολες, μιας και σε κυνηγούν σχεδόν παντού και σου στήνουν ενέδρες. Τα γραφικά του τίτλου είναι σαφώς πιο λεπτομερή, ενώ στον τομέα του ήχου έχει γίνει εξίσου εντυπωσιακή δουλειά με φοβερές μουσικές, συνομιλίες και ηχητικά εφέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα