Νέες εντυπωσιακές οικιακές συσκευές από την LG

Πλυντήριο-στεγνωτήριο που συνδυάζει διπλή χρήση σε μια συσκευή.

Δελτίο Τύπου

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης F1495BD7, με χωρητικότητα 12 κιλά και τεχνολογία πλύσης 6 Motion Direct Drive -το οποίο έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα σε κανονικές διαστάσεις-, και το πλυντήριο-στεγνωτήριο F14A8RD, μία καινοτόμο συσκευή, η οποία είναι επίσης εξοπλισμένη με τις κορυφαίες τεχνολογίες της LG.

Το πλυντήριο

F1495BD7 με υψηλή σχεδίαση και inox χρώμα, έχει κάδο χωρητικότητας 12 κιλών καθιστώντας το έτσι το πλυντήριο με το μεγαλύτερο κάδο σε κανονικές διαστάσεις. Με τον 12 κιλών κάδο του F1495BD7 οι χρήστες πραγματοποιούν λιγότερες πλύσεις, εξοικονομώντας περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Η μεγάλη χωρητικότητά του επιτρέπει επίσης την πλύση ρούχων μεγάλων σε όγκο, όπως καλύμματα και κουβέρτες. Επιπλέον το πλυντήριο κατατάσσεται στην ενεργειακή κλάση Α+++, καθιστώντας το μία από τις πλέον ενεργειακά αποδοτικές συσκευές. Με τη λειτουργία Auto Weight & Wash, γίνεται πάντα η βέλτιστη επιλογή προγράμματος, εξοικονομώντας κατανάλωση ενέργειας και νερού.

Το πλυντήριο-στεγνωτήριο F14A8RD, προσφέρει άνεση και ευκολία στο χρήστη, ο οποίος μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού να προγραμματίσει το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων. Επιπλέον το νέο πλυντήριο - στεγνωτήριο της LG προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα για να καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες. Η ενεργειακή κλάση Α (A+++ στην πλύση) εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας και νερού.

Το πλυντήριο F1495BD7 και το πλυντήριο-στεγνωτήριο F14A8RD ενσωματώνουν την καινοτόμο τεχνολογία 6 Motion Direct DriveTM της LG. Ο μηχανισμός Direct Drive επιτρέπει τον ακριβέστερο έλεγχο της ταχύτητας περιστροφής, ενώ οι εσωτερικές κινήσεις του κάδου προσομοιάζουν τις κινήσεις του πλυσίματος στο χέρι, χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια και χρόνο, καθαρίζοντας τα ρούχα πιο αποτελεσματικά. Χάρη στη μεγάλη γκάμα προγραμμάτων πλύσης για τους διαφορετικούς τύπους υφασμάτων και την υψηλή ποιότητα πλύσης το πλυντήριο F1495BD7 και το πλυντήριο-στεγνωτήριο F14A8RD δίνουν νέα διάσταση στο πλύσιμο και τη φροντίδα των ρούχων.

Χάρη στο καινοτόμο σύστημα απόσβεσης θορύβου, οι νέες συσκευές της LG επιτυγχάνουν το χαμηλότερο επίπεδο θορύβου που φτάνει μέχρι τα 55dB και με τη χρήση του προγράμματος «Αθόρυβη Πλύση», το επίπεδο θορύβου φτάνει στα 51dB. Επιπλέον, το νέο 12κιλο πλυντήριο ρούχων της LG έχει εξαιρετικά μειωμένους κραδασμούς που προέρχονται από τον εσωτερικό κάδο, χάρη στο σύστημα εξισορρόπησης Dual Ball Balancer και το νέο σύστημα απόσβεσης κραδασμών.

Τόσο το πλυντήριο ρούχων όσο και το πλυντήριο-στεγνωτήριο, συνοδεύονται με 10 χρόνια εγγύηση για το μηχανισμό Direct Drive, καθώς επίσης και από το σύστημα SMART DIAGNOSIS™, το οποίο είναι το πρώτο σύστημα έξυπνης διάγνωσης στον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης είναι να πλησιάσει το μικρόφωνο του κινητού του τηλεφώνου του στο πλήκτρο «power», μόλις καλέσει το κέντρο εξυπηρέτησης, και μέσα σε 20 δευτερόλεπτα θα γίνει ακρ

Keywords
Τυχαία Θέματα