Dragon’s Dogma – Game Report

Το Skyrim συναντά το Dark Souls.

Μετά την καταστροφή του χωριού σου από έναν απαίσιο δράκο και την αρπαγή της καρδιάς σου απ’ αυτόν, ξεκινάς ένα μακρύ ταξίδι για να τον σκοτώσεις και να σώσεις τον κόσμο. Η ιστορία του παιχνιδιού μπορεί να είναι πολύ κοινότοπη αλλά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του τίτλου είναι αρκετά πρωτότυπα. Στην αρχή του παιχνιδιού μετά τη δημιουργία του χαρακτήρα σου, κατά τη διάρκεια της οποίας σου παρέχονται πολλές επιλογές, δημιουργείς και ένα «βοηθό». Αυτός είναι πρακτικά ένας υποστηρικτικός χαρακτήρας που

υπακούει τυφλά στις εντολές σου. Το παιχνίδι δε σταματά όμως εκεί. Στη συνέχεια, μπορείς να αγοράσεις και άλλους χαρακτήρες είτε αυτοί είναι έτοιμοι από το παιχνίδι είτε έχουν δημιουργηθεί άλλοι παίκτες ή ακόμα και να ανταλλάξεις «βοηθούς».

 

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΜΑΧΗ

Οι μάχες του παιχνιδιού παρουσιάζουν επίσης πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Κάθε κλάση έχει διαφορετικό στιλ και η σωστή συνταγή για την επιτυχία στις μάχες είναι η καλή συνεργασία με τους βοηθούς σου. Ένα πρωτότυπο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού, είναι ότι πατώντας ένα πλήκτρο μπορείς να πηδήξεις στην πλάτη ενός τέρατος και να αρχίσεις να το πετσοκόβεις από εκεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα