Google Glass Explorer Edition το 2013

Διαθέσιμα για προπαραγγελία στους συμμετέχοντες στο Google I/O έναντι $1.500.

Αν ήσουν κάτοικος των H.Π.Α. και συμμετείχες στο συνέδριο Google I/O, θα είχες τη δυνατότητα να είσαι ένας από τους πρώτους που θα αποκτήσουν τα πρωτοποριακά γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας της Google, έναντι του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των $1.500. H Explorer Edition βέβαια

ενδέχεται να διαφέρει αρκετά από το τελικό προϊόν, καθώς πρόκειται για μια έκδοση που απευθύνεται ουσιαστικά στους developers. Σε κάθε περίπτωση πάντως, είμαστε βέβαιοι πως το 2013 θα κάνουν αρκετά απ’ αυτά κομμάτια την εμφάνισή τους στο eBay –υποθέτουμε σε πολύ υψηλότερες τιμές.

Εκτός όμως από τη δυνατότητα προπαραγγελίας του Google Glass Explorer Edition, η εταιρεία αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των γυαλιών. Προς το παρόν, λοιπόν, το Google Glass δεν θα μπορεί να συνδεθεί σε ασύρματα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, αλλά για πρόσβαση στο Internet θα πρέπει είτε να βρίσκεσαι σε κάποιο Wi-Fi hotspot, είτε να συνδεθείς μέσω του smartphone σου. Η μπαταρία των γυαλιών (άγνωστης χωρητικότητας και αυτονομίας) θα βρίσκεται πίσω απ’ το δεξί σου αυτί, ενώ θα έρχονται εφοδιασμένα με ισχυρό επεξεργαστή, πολλή μνήμη RAM, γυροσκόπιο και επιταχυνσιόμετρο. Επιπλέον, υπάρχει μικρόφωνο, ηχείο και κάμερα και, πέρα απ’ τις φωνητικές εντολές, θα μπορείς να τα χειριστείς μέσω του touchpad που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του σκελετού τους. Τέλος, η μικροσκοπική διάφανη οθόνη βρίσκεται τοποθετημένη ελάχιστα πιο πάνω απ’ το κανονικό πεδίο όρασης, ούτως ώστε να μην εμποδίζει τον χρήστη στην καθημερινότητά του. Δες παρακάτω ένα σύντομο βίντεο του Cnet από την παρουσίαση της Google.

Keywords
Τυχαία Θέματα