Hitman Absolution – Game Report

Πόσες ζωές θα αφαιρέσεις για να σώσεις μία;

O αγαπημένος φαλακρός του gaming, o Agent 47, επιστρέφει σε μια νέα περιπέτεια γεμάτη δράση και φυσικά με το σήμα κατατεθέν της σειράς, που δεν είναι άλλο από το stealth gameplay. Με πάνω από έξι χρόνια να έχουν περάσει από την τελευταία εμφάνισή του (Hitman: Blood Money), έχουν αλλάξει πολλά –το θετικό είναι πως έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.

KILLING

THEM SOFTLY

Προδομένος από εκείνους που κάποτε εμπιστευόταν, και κυνηγημένος από την αστυνομία, ο Agent 47 βρίσκει τον εαυτό του μπλεγμένο στο επίκεντρο μιας σκοτεινής συνωμοσίας, και αναζητά την λύτρωση σε ένα διεφθαρμένο και διεστραμμένο κόσμο. Οι αποστολές μπορεί να φαίνονται αρχικά κοινότυπες, αφού ως Hitman θα πρέπει να εκτελέσεις συγκεκριμένους στόχους, όμως το «ζουμί» της υπόθεσης είναι ο τρόπος που θα επιλέξεις να κινηθείς. Κατά την παρακολούθηση των στόχων, θα πρέπει να χαρτογραφήσεις τις κινήσεις τους στο χώρο και είτε να στήσεις παγίδες, είτε να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για ένα μοιραίο σπρώξιμο, ή ένα stealth kill με το αγαπημένο «gadgetάκι» του Agent 47, το fibre wire. Όλα αυτά φυσικά, τα πραγματοποιείς μεταμφιεσμένος ανάλογα με την περίσταση, έτσι ώστε να περάσεις απαρατήρητος.

ΗΙΤ & MISS;

Η ομορφιά του παιχνιδιού βρίσκεται στην ποικιλία των τρόπων εκτέλεσης και έτσι θα περάσεις αρκετή ώρα πειραματιζόμενος με τις διάφορες πιθανές εκδοχές σε κάθε σου αποστολή. Ο έξυπνος σχεδιασμός του παιχνιδιού, σου δείχνει ξεκάθαρα το πώς λειτουργεί το κάθε τι, με τι μπορείς να αλληλεπιδράσεις και με τι όχι, ενώ αυξάνοντας τη δυσκολία οι περισσότερες βοήθειες θα εξαφανιστούν, κάτι που θα αρέσει στους πιο σκληροπυρηνικούς παίκτες. Η παρουσίαση του παιχνιδιού είναι ποιοτική, με όμορφα γραφικά και ατμοσφαιρικό ήχο που συμπληρώνουν το αρκετά συμπαγές gameplay. Να μπορούσαμε μόνο να αποθηκεύαμε την πορεία μας στο παιχνίδι οπουδήποτε θέλουμε…

Keywords
Τυχαία Θέματα