Made in Greece – ScanIT

Όταν η μόδα συνάντησε την τεχνολογία.

THE STORY SO FAR

ΗScanIT 4Experience ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2012 με στόχο να προσφέρει νέες εμπειρίες στους καταναλωτές. Τα προϊόντα ScanIT και η καινοτομία αποτελούν την καρδιά του επιχειρηματικού μοντέλου της επιχείρησης. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα που απευθύνονται σε κάθε προϋπολογισμό και ξεχωρίζουν για την ποιότητά και την πρωτοπορία τους. Την ίδια στιγμή η τεχνολογία που χρησιμοποιείται δημιουργεί μεγαλύτερες και αποδοτικότερες καινοτομικές «πλατφόρμες», προσφέροντας στους χρήστες ακόμα περισσότερη

ικανοποίηση από την χρήση των προϊόντων και υπηρεσιών.

TO KNOW US BETTER

Πανταζή Νίκη | Business Development

Ρούχα, αξεσουάρ, διακοσμητικά και μια σειρά από καθημερινά αντικείμενα έγιναν διαδραστικά με την βοήθεια της τεχνολογίας. Πώς γεννήθηκε η ιδέα;

Η ιδέα γεννήθηκε από την αγάπη μας για την τεχνολογία και την καινοτομία. Με δεδομένη την αύξηση της χρήσης Internet μέσω κινητών τηλεφώνων, αποφασίσαμε το 2011, εν μέσω κρίσης, να δημιουργήσουμε διαδραστικά προϊόντα που καλύπτουν καθημερινές ανάγκες, ενώ παράλληλα ενσωματώνουν υπηρεσίες προσφέροντας στους πελάτες μοναδικές εμπειρίες, με κάθε ολοκληρωμένη χρήση τους. Δημιουργήσαμε λοιπόν προϊόντα με την επωνυμία ScanIT, που έχουν «ζωή» και «περιεχόμενο»!

Τι θεωρείτε ότι κάνει τη μάρκα ScanIT να ξεχωρίζει;

Εκτός από την ποιότητα και το design, το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των προϊόντων SCANIT είναι ότι δε μπορεί κανείς να βρει κάτι αντίστοιχο στην αγορά, καθώς είναι τα μόνα προϊόντα που όταν τα σκανάρεις με το κινητό σου σε παραπέμπουν σε περιεχόμενο που εμφανίζεται στην οθόνη του. Σε κάθε σκανάρισμα ο χρήστης απολαμβάνει μία νέα εμπειρία, όπως άλλωστε προτρέπει και η ονομασία της εταιρίας μας ScanIT 4Experience.

Ποια ήταν η υποδοχή του ελληνικού κοινού στα πρωτοποριακά –και πολύ στιλάτα– προϊόντα ScanIT;

Με μεγάλο ενθουσιασμό και ικανοποίηση για τις «δυνατότητες» που παρέχουν τα ScanIT, έχει υποδεχθεί το κοινό τα προϊόντα μας στην Ελλάδα. Το πιο ευχάριστο από όλα, είναι η έκπληξη και η θετική αντίδραση των πελατών όταν δουν τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που προσφέρουν τα προϊόντα. Συγκεκριμένα, ακούμε τη φράση «καλά, δεν υπάρχει!!» σχεδόν κάθε φορά που εξηγούμε την ολοκληρωμένη χρήση των προϊόντων.

Καινοτόμα προϊόντα για εμάς, αλλά και για τα αγαπημένα μας κατοικίδια. Τι σας ώθησε να δημιουργήσετε τις ταυτότητες κατοικίδιων PET SCANIT;

Η ανάγκη για προστασία των κατοικίδιων ζώων σε περίπτωση που χαθούν. Όπως γνωρίζεις, οι ταυτότητες PET SCANIT δίνουν τη δυνατότητα δημιουργίας του ηλεκτρονικού προφίλ του κατοικίδιου. Ως λάτρεις των κατοικίδιων, η επιθυμία μας να τα προστατεύσουμε μας ώθησε να δώσουμε μια λύση στο πρόβλημα. Μάλιστα, ορίσαμε μία ιδιαίτερα προσιτή τιμή ώστε, αν είναι δυνατό, να μη μείνει κανένα απροστάτευτο.

Πού μπορεί κάποιος να βρει περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας;

Εύκολα, με μία επίσκεψη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.SCANIT.gr και στα website των υπηρεσιών My.SCANIT.gr και pet.SCANIT.gr, όπου ο χρήστης ενημερώνει τα προϊόντα ScanIT DIY με δικό του περιεχόμενο. Φυσικά και με ένα τηλεφώνημα ή επίσκεψη στην εταιρεία μας!

Με την γκάμα των προϊόντων ScanIT να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη, τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε στο μέλλον;

Αρκετές εκπλήξεις ετοιμάζουμε για το 2013, αν σκεφτεί κανείς ότι έχουμε μόνο ένα χρόνο λειτουργίας. Τον περασμένο Νοέμβριο λανσάραμε στην αγορά τις ταυτότητες κατοικίδιου PET ScanIT και τα ScanIT DIY στα οποία ο ίδιος ο καταναλωτής ενημερώνει το περιεχόμενο που προβάλει το προϊόν του. Μέσα στους επόμενους μήνες θα ακολουθήσουν νέες σειρές προϊόντων και υπηρεσίες με στόχο να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες εμπειρίες στους καταναλωτές.

SPOTLIGHT

Βραχιόλι ScanIT DIY: Τι εμφανίζει το δικό σου;!

Τι πρέπει να κάνω; Φοράς το βραχιόλι ScanIT DIY, το ενημερώνεις στο My.SCANIT.gr και αν το σκανάρουν με το κινητό, εμφανίζεται το περιεχόμενο της δικής σου επιλογής!

Πώς; Με το μοντέρνο και διαδραστικό βραχιόλι ScanIT DIY έχεις τη δυνατότητα να ορίσεις μία από τις επιλογές που σου προσφέρουν οι υπηρεσίες My.SCANIT.gr που ενσωματώνει. Πρώτη επιλογή «Το Δικό Σoυ Προφίλ» με το οποίο προσθέτεις και εμφανίζεις το Facebook, Twitter, LinkedIn, το Status, το Site, το Βlog, Video & φωτογραφίες! Δεύτερη επιλογή η απευθείας «Εμφάνιση μίας Ιστοσελίδας» επιλογής σου. Τρίτη επιλογή, προβολή από το εναλλασσόμενο «Περιεχόμενο της βιβλιοθήκης ScanIT». Τέταρτη επιλογή «Το Δικό Σου Μήνυμα», που το ενημερώνεις και εμφανίζει ένα video ή μία φωτογραφία, κείμενο και e-mail επιλογής σου. Διάλεξε μία από τις τέσσερις επιλογές, ενημέρωσέ τη με δικό σου περιεχόμενο, φόρεσε το βραχιόλι και άσε να το σκανάρουν με το κινητό για να ανακαλύψουν το περιεχόμενό του!

Keywords
Τυχαία Θέματα