Red Bull Paper Wings

Φτιάξε τη σαΐτα σου και ετοιμάσου για απογείωση!

 

Στόχος είναι η πτήση, όχι η προσγείωση! Χιλιάδες "πιλότοι", δεκάδες προκριματικοί σε ολόκληρο τον πλανήτη. Οι σαΐτες θα υψωθούν σε όλο τον κόσμο, σε μια προσπάθεια να φθάσουν στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Red Bull Paper Wings 2012 το Μάιο στην Αυστρία. Ποιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα;

Στις 6 και 13 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι δύο ελληνικοί προκριματικοί, στην Πάτρα

(Πανεπιστήμιο Πατρών - Θέατρο Εστίας) και την Αθήνα (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Φιλοσοφική Σχολή), αντίστοιχα. Οι νικητές θα βρεθούν στον Εθνικό Τελικό στις 17 Μαρτίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι για να αναδειχθεί ο νικητής που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Salzburg της Αυστρίας, στον Παγκόσμιο Τελικό, σε ένα ασυνήθιστο και πρωτοποριακό μουσείο για αεροπλάνα: το Hangar-7.στις 5 Μαΐου.

Αυτοσυγκέντρωση, δυνατά χέρια, μεγάλη φαντασία, βασικές γνώσεις «σαϊτοκατασκευής» και αεροδυναμικής, είναι τα μυστικά της επιτυχίας. Οι σαΐτες θα «διαγωνιστούν» σε τρεις κατηγορίες: "Μακρύτερη Απόσταση", "Μεγαλύτερος Χρόνος Πτήσης" και "Ακροβατικά". Στο www.redbullpaperwings.com μπορείς να βρεις όλους τους κανονισμούς και πραγματικά χρήσιμες συμβουλές για το πώς να φτιάξεις μια «νικηφόρα» σαΐτα.

Θέλεις να απογειωθείς κι εσύ; Πιστεύεις ότι γνωρίζεις τον καλύτερο τρόπο για να σχεδιάσεις μία σαΐτα; Μπορείς να πετάξεις μακριά, για αρκετή ώρα και με μερικά tricks τη σαΐτα σου; Δήλωσε Συμμετοχή τώρα στο www.redbullpaperwings.com.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ

6 Μαρτίου 2012: Πανεπιστήμιο Πατρών (Θέατρο Εστίας)

13 Μαρτίου 2012: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Φιλοσοφική Σχολή)

ΤΕΛΙΚΟΣ

17 Μαρτίου 2012: "Τεχνόπολις" Δήμου Αθηναίων, Γκάζι (Αίθουσα Δ7)

Keywords
Τυχαία Θέματα