Sorcery – Game Report

09:03 1/7/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Εμπρός καλό μου… ραβδί!

Τα Faerie Kingdoms βρίσκονται σε κίνδυνο, καθώς η μοχθηρή Nightmare Queen απειλεί ότι θα τα καλύψει με αιώνιο σκοτάδι. Εσύ αναλαμβάνεις το ρόλο ενός νεαρού μαθητευόμενου μάγου, ο οποίος θα πρέπει να σώσει τον κόσμο αξιοποιώντας το ραβδί του και τα μαγικά του –και, φυσικά το PlayStation Move. Χρησιμοποιείς το Move για να σημαδέψεις τον αντίπαλο σου και πατώντας ένα πλήκτρο

εξαπολύεις το μαγικό που έχεις επιλέξει. Η κίνηση του ήρωα γίνεται με τον αναλογικό μοχλό και αυτό κάποιες φορές αποτελεί πρόβλημα, καθώς θα πρέπει στο ένα χέρι να έχεις το χειριστήριο και στο άλλο το move.

 

ΜΟΝΟ ΜΑΓΙΚΑ;

Εκτός από τα περίπου δώδεκα μαγικά που έχεις στη διάθεσή σου μπορείς βρίσκοντας ή αγοράζοντας διάφορα συστατικά να δημιουργήσεις εκατοντάδες διαφορετικά potions που θα σου προσφέρουν πολλές έξτρα δυνατότητες. Τι παραπάνω θα θέλαμε; Να μας δινόταν η δυνατότητα να εκτελέσουμε τα μαγικά κάνοντας συγκεκριμένες κινήσεις με το Move και όχι απλά σημαδεύοντας την οθόνη. Τα γραφικά και ο ήχος ωστόσο βρίσκονται σε καλό επίπεδο, με εντυπωσιακά ειδικά εφέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα