The Secret World – Game Report

Φρέσκα στοιχεία στον κόσμο των MMO.

Στον χώρο των ΜΜΟ, πολλές φορές υπάρχει η ανυπομονησία για τον τίτλο που θα φέρει τα πάνω-κάτω, ή έστω για τον τίτλο που θα ρισκάρει να προσφέρει καινούρια πράγματα στον παίκτη. Η ΕΑ και η Funcom, αποφάσισαν να «τζογάρουν» πάνω σε κάτι τέτοιο και το αποτέλεσμα είναι το νέο τους ΜΜΟ, The Secret World

! Αρκετά εκατομμύρια δολάρια και πάνω από πέντε χρόνια ανάπτυξης, δεν τα λες και λίγα...

 

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΝΤΙΒΑΝΙΑ…

Στο Secret World, δεν θα παίξεις σε κάποιο χωριό του Tolkien, ούτε θα καβαλάς ιπτάμενους δράκους μαζεύοντας χρυσάφι. Η δράση εξελίσσεται στον δικό μας κόσμο, και τοποθετείται στην σημερινή πραγματικότητα. Σχεδόν δηλαδή, αφού το παιχνίδι προϋποθέτει ότι κάθε θεωρία συνομωσίας, κάθε μύθος που έχεις ακούσει είναι αλήθεια! Οι περιοχές που θα επισκεφτείς λοιπόν είναι πραγματικές τοποθεσίες όπως το Λονδίνο, η Αίγυπτος και μικρές επαρχίες στην Αμερική. Ξεκινώντας το παιχνίδι, θα πρέπει να διαλέξεις την φατρία σου (faction) ανάμεσα στους Templars, τους Illuminati και τους Dragon. Κάθε faction έχει διαφορετικά abilities και gameplay αντίστοιχα, ενώ στην πορεία της ιστορίας οι φατρίες θα πρέπει να ενωθούν για να αντιμετωπίσουν τις δυνάμεις του σκότους. Η δημιουργία του χαρακτήρα σου δεν είναι ενδελεχής, αφού θα μπορέσεις να ρυθμίσεις λίγα και βασικά πράγματα. Η ουσία βρίσκεται στο πόσα μαθαίνει ο χαρακτήρας σου κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, και όχι τόσο στην οπτική παραμετροποίηση. Μαζεύοντας XP, κερδίζεις ability και skill points με τα οποία ξεκλειδώνεις νέες επιθέσεις και αναβαθμίσεις στον χαρακτήρα. Ο αριθμός των αναβαθμίσεων είναι τεράστιος, ενώ υπάρχει και σύστημα crafting έτσι ώστε να φτιάχνεις τα δικά σου όπλα. Οι μάχες είναι παραστατικές και συνοδεύονται από επική μουσική, ενάντια σε εχθρούς όπως ζόμπι, φαντάσματα και άλλα σκοτεινά όντα, ενώ θα βρεις αφιερωμένες ζώνες μάχης στο παιχνίδι για ατελείωτο PvP και raids.

 

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Οι τοποθεσίες είναι προσβάσιμες μέσω portals, αφού δεν θα ήταν δυνατό να στηθεί ολόκληρος ο κόσμος σε έναν χάρτη. Τα γραφικά στα ΜΜΟ’s συνήθως δεν φημίζονται για την ποιότητά τους, εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με έναν πλήρως DX11 συμβατό τίτλο, με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και εφέ που γεμίζουν την οθόνη. Ο κόσμος είναι πανέμορφος και υποστηρίζεται από ένα επίσης ποιοτικό voice acting και μουσική υπόκρουση.

Keywords
Τυχαία Θέματα