Valve Steambox: διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους

Τι δήλωσε ο Jeff Keyzer της Valve στο Engadget.

Μπορεί αρκετοί από εμάς να περιμέναμε να δούμε μια συγκεκριμένη πρόταση hardware για το Steambox της Valve (που υπόσχεται να μεταφέρει το PC gaming στο καθιστικό), όμως σύμφωνα με τον Jeff Keyzer δεν θα υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Σε συνέντευξή του στο δημοφιλές τεχνολογικό blog Engadget, ο Jeff Keyzer δήλωσε ότι το Steambox θα είναι «διαφορετικά πράγματα, για διαφορετικούς

ανθρώπους». H Valve ενδιαφέρεται να επενδύσει σε ένα οικοσύστημα συσκευών που δεν θα είναι υποχρεωτικό να μοιράζονται τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά. Προς το παρόν, βέβαια, η εταιρεία βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια της δημιουργίας της συγκεκριμένης πλατφόρμας και τα πάντα μπορεί να αλλάξουν. Πάντως κοινό χαρακτηριστικό όλων των πρωτότυπων Steambox που παρουσιάστηκαν στην έκθεση CES είναι πως ταιριάζουν σε ένα καθιστικό.

Σε κάθε περίπτωση, η «μυστικοπάθεια» δεν βρίσκεται στο DNA της εταιρείας, που δηλώνει ότι θα ακολουθήσει μια πιο «ανοιχτή» προσέγγιση κατά την ανάπτυξη του Steambox –συνεπώς κατά τη διάρκεια του 2013 θα αποκαλύπτονται ολοένα και περισσότερες πληροφορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα