Ανακοινώθηκε επίσημα το Samsung Galaxy S II Plus android smartphone

15:32 10/1/2013 - Πηγή: TechFan

Η Samsung ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του smartphone Galaxy SΙΙ, το Samsung Galaxy S II Plus, το οποίο έρχεται με το Android 4.1.2 Jelly Bean και τροφοδοτείται από ένα dual

core επεξεργαστή 1.2GHz. Το Samsung Galaxy S II Plus έρχεται με μια 4,3 ιντσών WVGA Super AMOLED οθόνη με ανάλυση 800 x 480 pixels, και διαθέτει 8 megapixel κάμερα στο πίσω μέρος και μία κάμερα 2 megapixel μπροστά.

“Η Samsung Electronics Co. Ltd ανακοίνωσε σήμερα το Samsung GALAXY SII Plus, το οποίο συνδυάζει την απόδοση που έχει κάνει το GALAXY SΙΙ ένα από τα πιο αναγνωρισμένα τηλέφωνα στον κόσμο, μαζί με το εμπνευσμένο user interface και τις έξυπνες λειτουργίες που ενισχύουν σημαντικά τη χρηστικότητα και τη λειτουργικότητα της συσκευής”.

Άλλες προδιαγραφές σχετικά με το νέο Samsung Galaxy SΙΙ Plus περιλαμβάνουν 1GB μνήμη RAM και 8GB ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης, καθώς και μια υποδοχή κάρτας microSD,Bluetooth 3.0, USB 2.0 και WiFi. Δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με το πότε το νέο Samsung Galaxy S II Plus θα είναι διαθέσιμο και επίσης δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με την τιμή.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα