Word, Excel, PowerPoint και OneNote δωρεάν στα x86 Windows 8 tablets

15:04 5/6/2013 - Πηγή: i-TECH4U

Μόνο για τα μοντέλα με οθόνη μικρότερη των 10 ιντσών.

Η σουίτα εφαρμογών Office είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της Microsoft και η εταιρεία επέλεξε –σοφά– να την αξιοποιήσει για να καταστήσει τα Windows 8 tablets ακόμα πιο ελκυστικά. Κατά την διάρκεια του

event της Microsoft στο πλαίσιο της Computex, η Tami Reller αποκάλυψε ότι τα νέα x86 Windows 8 tablets θα κυκλοφορούν με προεγκατεστημένες τις εφαρμογές Word, Excel, PowerPoint και OneNote.

Δυστυχώς, δε μιλάμε για όλα τα x86 Windows 8 tablets, αλλά μόνο για εκείνα με οθόνες μικρότερες των δέκα ιντσών. Όπως για παράδειγμα το πρόσφατο Acer Iconia W3. Οι υπόλοιποι φαίνεται πως θα πρέπει αναγκαστικά να αγοράσουν αυτόνομα τις εφαρμογές ή να γίνουν συνδρομητές στο Office 365. Πιστεύουμε, βέβαια, πως η Microsoft θα μπορούσε να επεκτείνει την προσφορά του Office και στα tablets με οθόνες 10 ιντσών, μιας και το να δουλεύεις πάνω σε αρχεία κειμένου και spreadsheets σε τόσο μικρές οθόνες δεν είναι, εκ των πραγμάτων, ιδιαίτερα βολικό.

Όσο για τα tablets με Windows RT –που βασίζονται δηλαδή σε ARM επεξεργαστές–, η αναβάθμιση σε Windows 8.1 θα φέρει μαζί της και την εφαρμογή Outlook, που θα βρίσκεται προεγκατεστημένη στις συσκευές.

Keywords
Τυχαία Θέματα