Νέο Flickr με 1TB δωρεάν για αποθήκευση των φωτογραφιών σου

Η υπηρεσία προσπαθεί να κερδίσει και πάλι τους χρήστες.

Το χθεσινό event της Yahoo! δεν αφορούσε μόνο την εξαγορά του Tumblr. Η Marissa Mayer παρουσίασε στο κοινό το επανασχεδιασμένο Flickr, με εξαιρετικά μίνιμαλ σχεδιασμό και μια πραγματικά πολύ μεγάλη έκπληξη για τους φίλους της φωτογραφίας. Από εδώ και στο εξής, το Flickr προσφέρει στους χρήστες του ένα ολόκληρο terabyte αποθηκευτικού χώρου στο cloud,

για να μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες στην πλήρη τους ανάλυση. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Yahoo!, το 1TB είναι αρκετό για να ανεβάσεις 537.731 φωτογραφίες των 6,5MB. Πολλές τις λες.

Αν κάποιος χρήστης θέλει να «ξεφορτωθεί» τις διαφημίσεις της υπηρεσίας, το κόστος ανέρχεται σε $49,99 το χρόνο, ενώ αν θελήσει να επεκτείνει τον cloud αποθηκευτικό χώρο στα 2ΤΒ, θα πρέπει να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς το κόστος έχει οριστεί στα $499,99.

Μαζί με το ανανεωμένο Flickr στο web, πρεμιέρα έκανε και η επανασχεδιασμένη εφαρμογή για Android smartphones –είναι ήδη διαθέσιμη στο Google Play και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην επίσημη ιστοσελίδα του Flickr, κάνοντας κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα