ΖΤΕ Era: το τετραπύρηνο smartphone της ZTE

Με επεξεργαστή Tegra 3 και πάχος μόλις 7,8 χιλιοστά.

Μια νέα εποχή για τη ZTE σηματοδοτεί το λανσάρισμα του ZTE Era, σύμφωνα τουλάχιστον με το επίσημο δελτίου τύπου της εταιρείας. Το Era αποτελεί τη “ναυαρχίδα” της ZTE

και είναι η συσκευή που ξεχώρισε μεταξύ των οκτώ συνολικά συσκευών που παρουσίασε η εταιρεία στο Mobile World Congress. Κι αυτό, επειδή κατάφερε να στριμώξει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Tegra 3 της NVIDIA σε ένα αρκετά εμφανίσιμο σώμα πάχους μόλις 7,8 χιλιοστών.

Το ZTE Era διαθέτει επίσης οθόνη αφής 4,3 ιντσών με qHD ανάλυση (540x960 pixels), 1GB RAM, 8GB εσωτερικής μνήμης (επεκτάσιμης με κάρτες microSD), κάμερα 8MP στην πίσω πλευρά με δυνατότητα λήψης HD βίντεο 1080p και μια δεύτερη κάμερα VGA στην πρόσοψη. Τρέχει, φυσικά, Android Ice Cream Sandwich και είναι εφοδιασμένο με το modem Icera 450 της NVIDIA –όπως το ΖΤΕ Mimosa X που ανακοινώθηκε μερικά εικοσιτετράωρα πριν το Mobile World Congress.

Το πανίσχυρο smartphone της ZTE αναμένεται να κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και Κίνα εντός του δεύτερου μισού του 2012, με την εταιρεία να φιλοδοξεί να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ανάπτυξή της. Με βάση τα στοιχεία της Gartner εξάλλου, η ZTE ήταν ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων για το τέταρτο τρίμηνο του 2012, ενώ οι πωλήσεις των smartphones της ΖΤΕ αυξάνονται με μεγαλύτερο ρυθμό από οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή εκτός της Apple.

Keywords
Τυχαία Θέματα