Ισοπαλία αλλά πρόκριση για Γιουβέντους στον τελικό του Κυπέλλου

01:43 21/3/2012 - Πηγή: Exedra
΄ξκμασ΄κ
Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας πανηγύρισε το βράδυ της Τρίτης (20/3) η Γιουβέντους κόντρα στην Μίλαν. Οι ''Μπιανκονέρι'' ηττήθηκαν στη κανονική διάρκεια με 2-1 από τους ''Ροσονέρι'' και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου η Μεγάλη Κυρία προκρίθηκε χάρις στο γκολ του Βούσινιτς που έκανε το τελικό 2-2.Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας πανηγύρισε το βράδυ της Τρίτης (20/3) η Γιουβέντους κόντρα στην Μίλαν. Οι ''Μπιανκονέρι''
ηττήθηκαν στη κανονική διάρκεια με 2-1 από τους ''Ροσονέρι'' και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου η Μεγάλη Κυρία προκρίθηκε χάρις στο γκολ του Βούσινιτς που έκανε το τελικό 2-2.Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας πανηγύρισε το βράδυ της Τρίτης (20/3) η Γιουβέντους κόντρα στην Μίλαν. Οι ''Μπιανκονέρι'' ηττήθηκαν στη κανονική διάρκεια με 2-1 από τους ''Ροσονέρι'' και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου η Μεγάλη Κυρία προκρίθηκε χάρις στο γκολ του Βούσινιτς που έκανε το τελικό 2-2.Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας πανηγύρισε το βράδυ της Τρίτης (20/3) η Γιουβέντους κόντρα στην Μίλαν. Οι ''Μπιανκονέρι'' ηττήθηκαν στη κανονική διάρκεια με 2-1 από τους ''Ροσονέρι'' και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου η Μεγάλη Κυρία προκρίθηκε χάρις στο γκολ του Βούσινιτς που έκανε το τελικό 2-2.
Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας πανηγύρισε το βράδυ της Τρίτης (20/3) η Γιουβέντους κόντρα στην Μίλαν. Οι ''Μπιανκονέρι'' ηττήθηκαν στη κανονική διάρκεια με 2-1 από τους ''Ροσονέρι'' και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου η Μεγάλη Κυρία προκρίθηκε χάρις στο γκολ του Βούσινιτς που έκανε το τελικό 2-2.Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας πανηγύρισε το βράδυ της Τρίτης (20/3) η Γιουβέντους κόντρα στην Μίλαν. Οι ''Μπιανκονέρι'' ηττήθηκαν στη κανονική διάρκεια με 2-1 από τους ''Ροσονέρι'' και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου η Μεγάλη Κυρία προκρίθηκε χάρις στο γκολ του Βούσινιτς που έκανε το τελικό 2-2.Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας πανηγύρισε το βράδυ της Τρίτης (20/3) η Γιουβέντους κόντρα στην Μίλαν. Οι ''Μπιανκονέρι'' ηττήθηκαν στη κανονική διάρκεια με 2-1 από τους ''Ροσονέρι'' και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου η Μεγάλη Κυρία προκρίθηκε χάρις στο γκολ του Βούσινιτς που έκανε το τελικό 2-2.
Keywords
Τυχαία Θέματα