A1 | Γίναμε (ξανά) ρεζίλι...

Στο στόμα τους... έπιασαν για ακόμα μια φορά τα διεθνή ΜΜΕ το ελληνικό μπάσκετ σχετικά με την αναβολή του πρώτου τελικού της Α1 ανάμεσα στους δύο "αιωνίους", σχολιάζοντας και πάλι αρνητικά τα όσα θλιβερά συνέβησαν.

Κοινώς, γίναμε ξανά ρεζίλι σε όλη την Ευρώπη, με τα ξένα ρεπορτάζ να μιλούν για... τραγική ειρωνία, αφού η χθεσινή αναβολή λόγω της επίθεσης που δέχτηκε με πέτρες το πούλμαν του Παναθηναϊκού και ο τραυματισμός των Περπέρογλου

και Σμιθ, συνέπεσε την ημέρα της παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας από τους Έλληνες στους διοργανωτές των Αγώνων του Λονδίνου.

Μάλιστα, στο ΣΕΦ υπήρχαν διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι από Ισπανία, Τουρκία, Σερβία και άλλες χώρες, που παρακολούθησαν από πρώτο χέρι τις εξελίξεις, τις οποίες ασφαλώς μετέφεραν αμέσως στα ΜΜΕ της χώρας τους.

Όπως είναι λογικό, η επίθεση στο πούλμαν της "πράσινης" αποστολής δεν μπορούσε να μην σχολιαστεί στο Twitter από δημοσιογράφους, αλλά και αθλητές, πράγμα το οποίο έγινε. Ο Τόμας Βαν Ντεν Σπίγκελ, Βέλγος σέντερ που αγωνίζεται στην Οστάνδη, ενώ έχει περάσει από Αρμάνι Μιλάνο, Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας εμφανώς απογοητευμένος από την τραγική αυτή κατάσταση, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό:

"Ο πρώτος τελικός μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αναβλήθηκε μετά από επίθεση στο πούλμαν των φιλοξενούμενων. Ή πώς από νικητές να γίνετε απόλυτα χαμένοι μέσα σε τέσσερις μέρες. Τι ντροπή…».

Keywords
Τυχαία Θέματα