Κ.Α.Ο.Δ. | Καλαφατάκης: "Το χειρότερο τρίτο δεκάλεπτο της καριέρας μου"

Ο Γιώργος Καλαφατάκης αφού ευχήθηκε καλή ανάρρωση στον Στέργιο Κουφό, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο ΚΑΟΔ ηττήθηκε από τον ΑΓΟΡ.


"Χρόνια πολλά. Εύχομαι περαστικά και καλή ανάρρωση στον Στέργιο (σ.σ. Κουφό). Καλή συνέχεια στον Θανάση (σ.σ. Γιαπλέ) και στο Ρέθυμνο. Ηρθαμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είχε διπλό κίνητρο. Στο α' ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο β' κάναμε κάποια λάθη και το Ρέθυμνο τα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΚΑΟΔ,

ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Φάγαμε πολλούς πόντους και παρ' όλο που συνήθως το καλύτερο δεκάλεπτό μας είναι το τρίτο, αυτή τη φορά ήταν το χειρότερο της καριέρας μου! Ευτυχώς στο δ' δεκάλεπτο εκμεταλλευτήκαμε την χαλάρωση των γηπεδούχων παίξαμε ζώνη και προσπαθήσαμε να ροκανίσουμε τη διαφορά και να σώσουμε τα προσχήματα. Οταν μετράς σαν ομάδα 20 λάθη και μόλις 8 ασίστ καταλαβαίνεις για ποιο λόγο χάνεις. Είχαμε όμως και θετικά. Δώσαμε χρόνο στον Σλαφτσάκη που είναι νεαρό παιδί και δεν ρισκάραμε να παίξει ο Ντέιλ γιατί ήταν τραυματίας. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια".

Ο Θοδωρής Ζάρας δήλωσε πως "πληρώσαμε το πολύ κακό ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου. Κάναμε πολύ κακή εμφάνιση με το σκορ στο γ' δεκάλεπτο να φτάνει στο 35-10. Όταν παίζεις με το Ρέθυμνο πρέπει να είσαι πολύ καλός αλλιώς δεν έχεις τύχη. Πάλι καλά που μπορέσαμε να καλύψουμε την πολύ μεγάλη διαφορά. Ελπίζω ότι την επόμενη αγωνιστική στην έδρα μας να είναι καλύτερα τα πράγματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα