Final Four | Αρλάουκας: "Εντυπωσιάστηκα από τον Ολυμπιακό"

Με ανοικτό το στόμα δήλωσε πως έμεινε ο Τζο Αρλάουκας από τη λυσσασμένη -όπως την χαρακτήρισε- άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά και την ομαδικότητα που επέδειξαν οι "ερυθρόλευκοι".

Ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ και του Άρη μίλησε στο "Goal" για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ έφερε στη μνήμη του τον τελικό της

Ρεάλ Μαδρίτης με τους Πειραιώτες το 1995, στο οποίο ο ίδιος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που κατέκτησε τον τίτλο.

Ολυμπιακός έπαιξε σε πολύ ανώτερο επίπεδο σε σχέση με την εικόνα που παρουσίαζε όλη τη σεζόν", είπε αρχικά ο Αρλάουκας.

Όσον αφορά τον τελικό της Ευρωλίγκας το 1995, ανέφερε: "Αυτή όντως είναι μια υπέροχη ανάμνηση που μπορώ να τη μοιραστώ με τους συμπαίκτες μου σε εκείνη την ομάδα. Με τον Σαμπόνις, για παράδειγμα, που είναι εδώ και πριν από λίγη ώρα μιλούσαμε, θυμηθήκαμε εκείνο το ματς. Δεν ξέρω μήπως υποκύψουμε στον πειρασμό και ζητήσουμε από τον Λάσο να μας δηλώσει για τον τελικό με τον Ολυμπιακό".

Τέλος, ο 47χρονος παλαίμαχος Αμερικανός φόργουορντ είπε τα καλύτερα για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στον ημιτελικό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ: "Έμεινα με ανοικτό το στόμα από τη λυσσασμένη άμυνα που έπαιξαν και δεν άφησαν την ΤΣΣΚΑ να πάρει ανάσα. Ήταν πολύ επιθετικοί σε κάθε φάση, όρμαγαν για κάθε μπάλα και δικαιώθηκαν από αυτήν τη στρατηγική τους. Εντυπωσιάστηκα, επίσης, από την ομαδικότητα και τη συντροφικότητα που έδειξαν ότι διαθέτουν οι παίκτες του. Η σύμπνοια είναι απαραίτητη σε μια ομάδα που στοχεύει ψηλά και στον Ολυμπιακό αυτή η αρετή περισσεύει".

Keywords
Τυχαία Θέματα