Final Four | Χάινς: "Ετοιμοι για μεγάλη μάχη…"

Ο Κάιλς Χάινς έχει γίνει ένας εκ των αγαπημένων παικτών των φίλων του Ολυμπιακού, γιατί έχει μάθει να παλεύει στο παρκέ και όπως δήλωσε ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη του τελικού της Ευρωλίγκα με την Ρεάλ Μαδρίτης.


"Η Ρεάλ είναι σπουδαία ομάδα. Έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό ρόστερ και κατά τη γνώμη μου το έφτιαξαν για να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα. Με την παρουσία τους όλη τη σεζόν το υποστήριξαν αυτό και το έδειξαν και απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Θεωρώ πως είναι

το φαβορί, αλλά εμείς δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Θα δώσουμε τα πάντα για τον τίτλο, το 100% των δυνάμεών μας", είπε αρχικά ο «Σούπερμαν του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τους Μαδριλένους με το αμυντικό πλάνο που ακολούθησαν στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

"Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για εντελώς διαφορετική ομάδα. Σίγουρα η άμυνα θα παίξει και πάλι τεράστιο ρόλο, αλλά σε έναν τελικό δεν αρκεί η καλή άμυνα. Πρέπει να είσαι έτοιμος πνευματικά και σωματικά και εμείς είμαστε απόλυτα έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα".

Οσον αφορά για το αν έχει περισσότερο άγχος απ’ ό,τι είχε στον περσινό τελικό, ο Κάιλ Χάινς σημείωσε πως "δεν το σκέφτομαι έτσι. Όταν μπαίνεις στο παρκέ το μόνο που θες είναι να κερδίσεις. Δεν σκέφτεσαι πολλά, αλλά μόνο πώς θα βοηθήσεις την ομάδα σου".

Keywords
Τυχαία Θέματα