Final Four | Χουέρτας: "Να μην βλέπουμε τον χρόνο να περνάει"

Η Μπαρτσελόνα θα αρκεστεί να αγωνιστεί στον μικρό τελικό της Ευρωλίγκα, αλλά όπως αναμενόταν ο Μαρσελίνιο Χουέρτας τόνισε πως η ομάδα του απέναντι στην ΤΣΣΚΑ θα αναζητήσει τη νίκη ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ματς (10/5) με την Ρεάλ Μαδρίτης.


"Φυσικά θέλουμε να τελειώσουμε τις υποχρεώσεις μας στην Ευρωλίγκα νικηφόρα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αλλά θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Δεν είμαστε εδώ για να βλέπουμε τον χρόνο να περνάει. Χθες κρατούσαμε

το παιχνίδι στα χέρια μας, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να νικήσουμε. Είναι δύσκολο να παίζεις τέτοια παιχνίδια ( σ.σ. αναφέρεται στον μικρό τελικό), αλλά θα αγωνιστούμε για τη νίκη. Οποια ομάδα αφήσει πίσω της νωρίτερα την χθεσινή νύχτα, θα έχει το πλεονέκτημα. Η ΤΣΣΚΑ είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Το έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια, έχει παίξει σε Final Four, έχει κατακτήσει τίτλους της Ευρωλίγκας και θα είναι σπουδαίο να την νικήσουμε", δήλωσε ο Βραζιλιάνος γκαρντ των «μπαλουγκράνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα