HOT SPOT | Απίστευτο! Εχει μείνει... ρέστος ο Ρόντμαν!

Ταπί και... καθόλου ψύχραιμος ο εκκεντρικός Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος έκανε σαφές ότι πλέον δεν "βγαίνει" οικονομικά ώστε να καταβάλει τη "χρυσή" διατροφή -στα παιδιά του και την πρώην του γυναίκα- που έδινε μέχρι τώρα και απειλείται ακόμη και με φυλάκιση!

Η Μισέλ Ρόντμαν, η πρώην σύζυγος του άλλοτε σούπερ-σταρ των Μπουλς θέλει να τραβήξει στα δικαστήρια το "Σκουλήκι", αφού ισχυρίζεται ότι χρωστάει σε αυτήν και τα παιδιά τους (ηλικίας 9 και 10 χρονών) διατροφή μεγαλύτερης των 855.000 δολαρίων!

Ωστόσο, ο τρελο-Ντένις βρίσκεται σε δινή οικονομική κατάσταση. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι πλέον έχει μείνει... άφραγκος και δεν είναι σε θέση να καταβάλει, όχι μόνο αυτά που αξιώνει απ' αυτόν η Μισέλ, αλλά ούτε εκείνα που μέχρι τώρα έδινε...

"Ο Ντένις είναι υπερβολικά "άρρωστος" και φυσικά δεν έχει τον τραπεζικό λογαριασμό που είχε στο απόγειο της καριέρας του...", τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Ρόντμαν, δίχως ωστόσο να καθορίσει τη... φύση της αρρώστιας του, που σύμφωνα με δημοσιεύματα από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού πιθανόν να είναι ο εθισμός του στο αλκοόλ.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του Hall of Famer Ρόντμαν ξεκαθάρισε ότι το μηνιαίο ποσό που καταβάλλει για τα παιδιά του "είναι αδικαιολόγητο, διότι δεν βασίζεται στον πραγματικό εισόδημα του Ντένις, αλλά σε γελοίες εκτιμήσεις του δικηγόρου της Μισέλ".

Ετσι, ο Ντένις Ρόντμαν που μεσουρανούσε τη δεκαετία του '90 στα γήπεδα του μαγικού πλανήτη, θα πρέπει σήμερα να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου -λόγω ανυπακοής στο νόμο περί φροντίδας και κάλυψης των τέκνων- και πιθανότατα θα του επιβληθεί αρχικά 20μερη φυλάκιση για την μη καταβολή της διατροφής...

Keywords
Τυχαία Θέματα