HOT SPOT | Ο Μπιτσαξής τι λέει για τον υπάλληλο;

Το ΣΕΦ φόρεσε τα καλά του την Παρασκευή το βράδυ και όσοι παρακολουθούν από κοντά την ομάδα έλεγαν ότι αυτή η ατμόσφαιρα ήταν η καλύτερη που είχαν ζήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Για να υπάρξει όμως αυτή η εικόνα προσπάθησαν πολλοί και κυρίως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προετοιμαστεί για την παρουσία τόσων πολλών θεατών και πήραν άριστα, με πρώτους και καλύτερους τους εθελοντές του Ολυμπιακού. Υπήρξαν όμως και κάποιες παραφωνίες που τους είδε αρκετός κόσμος και κυρίως οι δημοσιογράφοι.

Τι εννοούμε; Ο αναπληρωτής γενικός διεθυντής του ΣΕΦ, Γιάννης Αξαρλής, ο οποίος έχει διορισθεί στη θέση από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή ήταν η μεγαλύτερη παραφωνία.

Ο άνθρωπος που πρώτος, λόγω θέσης, θα έπρεπε να τρέχει και να βρίσκεται σε κάθε γωνιά του γηπέδου, το μόνο που προσπαθούσε να κάνει είναι να βάλει τζαμπατζήδες στο γήπεδο. Και όχι μόνο να τους βάλει, αλλά να κάτσουν και στα επίσημα γιατί αυτός όπως φώναζε στα δημοσιογραφικά κάνει κουμάντο στο ΣΕΦ.

Ο Αξαρλής προσπάθησε μέσα από την κερκίδα των δημοσιογράφων να περάσει κόσμο στα επίσημα και όταν τον σταμάτησε ο υπεύθυνος Τύπου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τον έσπρωξε με κίνδυνο να πέσει από τα σκαλιά του γηπέδου και του μίλησε με τον πλέον απαράδεκτο τρόπο. Ο συνάδελφος Χρήστος Μπαφές δεν έχασε τη ψυχραιμία του παρότι ο Αξαρλής τον απειλούσε και κάνοντας σόου προσπαθούσε να κάνει τα δικά του. Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ΣΕΦ, ο πρώτος που θα έπρεπε να φροντίζει να μην μπαίνουν υπεράριθμοι στο γήπεδο για να μην υπάρξει κάποιο δυσάρεστο γεγονός, ήταν ο πρώτος που προσπαθούσε με πλάγιους τρόπους να κάνει το κομμάτι του.

Δυστυχώς, κύριε Μπιτσαξή, η Ελλάδα έφτασε σ’ αυτό το σημείο εξαιτίας κάποιων τέτοιων ανθρώπων που τους δίνετε καρέκλες και νομίζουν ότι κάποιοι είναι.

Keywords
Τυχαία Θέματα