NBA | Ήθελε τον Γκίμπσον στους Χιτ ο ΛεΜπρον!

Στην αποκάλυψη ότι ο ΛεΜπρον Τζέιμς προσπάθησε να τον πείσει το περασμένο καλοκαίρι να αφήσει τους Μπουλς για τα… μάτια των Χιτ προέβη ο Τάι Γκίμπσον.

Οι δύο παίκτες πέρασαν μαζί την περίοδο του καλοκαιριού στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας της Αμερικής εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων που έγιναν στο Λονδίνο και ο σούπερ

σταρ του Μαϊάμι επεδίωξε να πείσει τον Γκίμπσον να γίνουν συμπαίκτες στους Πρωταθλητές του NBA!

"Μιλήσαμε πολύ γι’ αυτό επειδή το συμβόλαιό μου τελείωνε κιόλας και πιθανότατα θα έμενα ελεύθερος από τους Μπουλς", ήταν η αρχική τοποθέτηση του 27χρονου πάουερ φόργουορντ, ο οποίος όπως γνωρίζουμε παρέμεινε στο Σικάγο υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

"Συζητούσαμε για το θέμα να μετακινηθώ στους Χιτ και ο ΛεΜπρον μου είπε χαρακτηριστικά: «Έλα στο Μαϊάμι, εδώ θα βρεις την υγειά σου». Ωστόσο, εγώ αντέδρασα λέγοντας ότι δεν θέλω να φύγω από τους Μπουλς, διότι περνάω μια χαρά", πρόσθεσε ο άσος των "Ταύρων" και κατέληξε:

"Ήταν πολύ κολακευτικό αυτό που μου είπε ο ΛεΜπρον. Εννοώ ότι φαίνεται πως η δουλειά που κάνω αναγνωρίζεται από τους υπόλοιπους. Κατάλαβα ότι υπάρχουν πολλά παιδιά στο πρωτάθλημα που μπορεί να παρακολουθούν το παιχνίδι σου".

Keywords
Τυχαία Θέματα