NBA | "Να φέρω το πρωτάθλημα στο Ορλάντο!"

Ήταν έτοιμος να πει "αντίο" στους Ματζικ και δήλωνε συνεχώς ότι θέλει να αγωνιστεί σε μια ομάδα που θα χτυπήσει γερά το πρωτάθλημα...Όμως, τελικά άλλαξε γνώμη, αποφάσισε να παραμείνει στο Ορλάντο και φαίνεται πως έχει τη δίψα και τη θέληση να οδηγήσει την ομάδα του πολύ ψηλά!

Ο λόγος για τον Ντουάιτ Χάουαρντ, ο οποίος ήταν εντυπωσιακός στη μεγάλη νίκη επί των Χιτ, όπου σημείωσε 24 πόντους και "κατέβασε" 25 ριμπάουντ, τραβώντας πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Πάντως, στο Ορλάντο είχαν κι άλλο λόγο να είναι χαρούμενοι και ταυτόχρονα...

ανακουφισμένοι, εκτός φυσικά από αυτή τη σπουδαία επικράτηση, καθώς ο "σούπερμαν" ενημέρωσε πως θα συνεχίσει να είναι "μαγικός", επιδιώκοντας να φορέσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή με τους Μάτζικ!

"Λοιπόν, τους είπα ότι θέλω να παραμείνω και να τελειώσω εδώ τη σεζόν", δήλωσε ο Χάουαρντ έπειτα από το ματς με την παρέα του ΛεΜπρόν και πρόσθεσε:

"Τους εξήγησα πως αισθάνομαι ότι έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε και τους είπα πως θέλω να είμαι στο Ορλάντο και να φέρω και το πρωτάθλημα εδώ. Επιπλεόν, τους είπα ότι έπρεπε να μου δώσουν αυτή την ευκαιρία. Δεν με αντάλλαξαν στην αρχή της περιόδου και εγς από τη μεριά μου υποσχέθηκα ότι θα βγαίνω στο παρκέ κάθε βράδυ και θα παίζω όσο πιο δυνατά μπορώ, ώστε να βοηθάω την ομάδα μου να νικάει".

Οι ιθύνοντες των "μαγικών" προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τον Αμερικανό σέντερ και μάλιστα ήταν διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να φέρουν στην ομάδα έναν σούπερ σταρ και να δελεάσουν 'ετσι τον Χάουαρντ να παραμείνει. Ωστόσο, ο ίδιος τους έλυσε τα χέρια με την απόφασή του να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Ορλάντο. Πλέον, ο "σούπερμαν" φαίνεται πως έχει άγριες διαθέσεις και ετοιμάζεται να σαρώσει τα πάντα στο διάβα του, βάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη, αφού είναι αποφασισμένος να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στο μαγικό κόσμο!

"Είμαστε στην τρίτη θέση της Ανατολής και παίζουμε υπέροχο μπάσκετ", είπε ο αστέρας των Μάτζικ και συμπλήρωσε: "Δεν θέλω να γκρεμίσω ότι χτίσαμε. Πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία και νομίζω ότι έχουμε μεγάλες δυνατότητες να τους καταπλήξουμε όλους με τις νίκες που θα παίρνουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα