NBA | Ο Ρούντι Γκέι, τα "νέα" μάτια και το διάβασμα!

Αποφασισμένος να... κυριαρχήσει τη νέα σεζόν είναι ο Ρούντι Γκέι, ο οποίος από εδώ και στο εξής θα έχει αρκετά νέα "όπλα" στη διάθεσή του...

Ποιο είναι, όμως, το πιο σημαντικό; Μα φυσικά τα... μάτια του! Βασικά, για να είμαστε ακριβείς, η βελτιωμένη όρασή του!

Ο 27χρονος σμολ φόργουορντ (2,03μ) των Ράπτορς υποβλήθηκε σε επέμβαση στα μάτια ώστε να βελτιώσει την όρασή του, διότι δεν ένιωθε καθόλου καλά τόσο στο παρκέ όσο

και εκτός αυτού, φορώντας φακούς επαφής και γυαλιά αντιστοίχως.

"Έπρεπε να την κάνω. Ηταν μία τρελή επέμβαση που πήρε περισσότερη ώρα απ' ότι πίστευα, ήταν απαίσια. Μου έδεσαν τα μάτια μετά, έπρεπε να βάζω σταγόνες, όλα αυτά που απεχθάνομαι", δήλωσε αρχικά στο περιοδικό SLAM ο Γκέι.

Πάντως, ο Αμερικανός αναμένεται να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο την επόμενη περίοδο, όχι μόνο λόγω της βελτιωμένης όρασής του, αλλά και της δουλειάς που "ρίχνει" μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο. Όταν λέμε μέσα, εννοούμε την προπόνηση. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε μόνο 31,2% στα σουτ από τα 5 έως τα 7 μέτρα και σε αυτό το κομμάτι θέλει να βελτιωθεί περισσότερο απ' όλα. "Το τρελό είναι ότι όση δουλειά κι αν έχω ρίξει στο σουτ από τον Ιούνιο, εάν έχω καλύτερο ποσοστό πίσω από τη γραμμή του τρίποντου, όλοι θα λένε ότι θα είναι εξαιτίας της όρασης μου, όχι λόγω της σκληρής δουλειάς", τόνισε.

Τι εννοούμε, όμως, όταν λέμε δουλειά εκτός παρκέ; Εξηγούμαστε. Ο άσος από τη Βαλτιμόρη ακολουθεί από τον Ιούνιο πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων για να κάνει καλύτερο το παιχνίδι του. Πέραν τούτου, βλέπει πολλά βίντεο σε μια προσπάθεια να τελειοποιήσει κάποιες κινήσεις του, από το pick 'n' roll μέχρι το ένας εναντίον ενός. Υπάρχει, όμως, και κάτι άλλο. Ο Γκέι το έχει... ρίξει στο διάβασμα! Ο προσωπικός του γυμναστής, Ντάστιν Γκρέι, του έχει δώσει βιβλία ενός Αμερικανού πάστορα και συγγραφέα, του Τζον Μάξουελ, ο οποίος επικεντρώνεται στο θέμα του ηγέτη και πως κάποιος μπορεί να... κυριαρχήσει. Αυτό ακριβώς θέλει να κάνει και ο σταρ του Τορόντο στο νέο πρωτάθλημα!

"Δεν μου άρεσε όταν έφυγα από το Μέμφις αλλά είμαι χαρούμενος εδώ που είμαι, που έχω την ευκαιρία να παίξω με παίκτες σαν τον ΓΒ (Γιόνας Βαλαντσιούνας) και τον ΝτεΜαρ (ΝτεΡόζαν). O κόσμος μου λέει ότι μπορώ να γίνω σαν τον Τ-Μακ (Τρέισι ΜακΓκρέιντι) ή τον Βινς Κάρτερ, αλλά δεν θέλω να γίνω κάποιος από αυτούς. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου, να κάνω τους δικούς μου κανόνες και να κάνω τα δικά μου πράγματα", κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα