NBA | Ρέντικ: "Μερικές φορές μετράνε πρώτα τα λεφτά"

Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι και το μέλλον του στο Μιλγουόκι είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

Από τη μία 28χρονος σούτινγκ γκαρντ θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του ως free agent, από την άλλη όμως δεν θα είχε πρόβλημα αν έμενε στους Μπακς, καθώς εφόσον υπογράψει τριετές ή τετραετές συμβόλαιο θα εισπράξει περίπου 8 εκατομμύρια δολάρια.

Τα "Ελάφια" είναι διατεθειμένα να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, ωστόσο ο Ρέντικ σε δηλώσεις

του ξεκαθάρισε ότι μερικές φορές τα χρήματα αποτελούν προτεραιότητα.

"Νομίζω ότι κάποιες φορές που τα χρήματα που σου προσφέρει μία ομάδα είναι πολύ περισσότερα από αυτά που σου δίνει κάποια άλλη, ο κάθε παίκτης έχει πρώτα στο μυαλό του τα χρήματα. Πρέπει να εξασφαλίσεις το μέλλον το δικό σου, αλλά και της οικογένειάς σου", ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού "μπόμπερ", ο οποίος μετακόμισε με ανταλλαγή στο Μιλγουόκι από τους Ορλάντο Μάτζικ στις 21 Φεβρουαρίου.

"Μιλώντας υποθετικά, εάν έχεις στα χέρια σου αρκετές προτάσεις, τότε ζυγίζεις τα πράγματα. Κοιτάζεις αρχικά να πας σε μια ομάδα που μπορείς να κερδίζεις συνέχεια. Επιπλέον, μετράει και η κατάσταση στην οποία θα βρεθείς, ο σύλλογος, ο προπονητής, οι παίκτες. Έπειτα έρχονται στο μυαλό σου και τα λεφτά, που είναι ένας ακόμα πολύ σημαντικός παράγοντας τον οποίο πρέπει να ζυγίσεις", πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα