Α ΕΣΚΑ | Τα όσκαρ της 1ης αγωνιστικής

Η 1η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑ ανήκει ήδη στο παρελθόν και το superbasket.gr σας παρουσιάζει αυτούς που έκλεψαν την παράσταση, κάτι που θα κάνει αντίστοιχα κάθε εβδομάδα...

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

1. Σπανός (Ηλιούπολη)

Ο νεοαποκτηθέντας γκαρντ ήταν καταλυτικός στη νίκη της ομάδας του, αφού εκτός ότι ήταν πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 20 πόντους, έβαλε και καθοριστικούς πόντους στα χρονικά σημεία που έκαιγε η μπάλα.

2. Κουμπούρας

(Διαγόρας Δρυοπιδέων)

Πρώτος σκόρερ της ομάδας του αλλά και του ματς με τον Τυφώνα ο 29χρονος, οδήγησε την ομάδα του Παύλου στη νίκη στην πρεμιέρα της στην Α’ κατηγορία. Τελείωσε το ματς με 20 πόντους.

3. Αντωνίου (Εύνικος)

Ο Αντωνίου δεν ήταν πρώτος σκόρερ του ματς (13π.)όπως οι προαναφερθέντες, ούτε καν της ομάδα του. Έκανε όμως όλες τις πολύτιμες δουλειές που χρειάζεται μια ομάδα για να επικρατήσει όπως η ομάδα του επί του Ζωγράφου (92-79).

4. Σιλιτζίρης (Μελίσσια)

Με την εμφάνιση του (16π.)στο παρκέ του κλειστού των Μελισσίων, έδωσε τους πρώτους δυο βαθμούς της νίκης στην πρεμιέρα της ΕΣΚΑ (πρώτο ματς χρονικά μαζί με Τυφων-Διαγόρας).

5. Μαλούκος (Προμηθέας)

Ο 25χρονος σέντερ των Κυπελλούχων ΕΣΚΑ, ήταν ανίκητος κοντά στα καλάθια(17π.) και βοήθησε ώστε να φύγει η ομάδα του με το "διπλό" από το κλειστό του Ρουφ.

MVP

Σπανός (Ηλιούπολη)

ΗΕRO OF THE NIGHT

Σπανός (Ηλιούπολη)

Υπήρξε καθοριστικός, ώστε η Ηλιούπολη να μπει με το «δεξί» στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν της Α' ΕΣΚΑ. Ο γκαρντ της Ηλιούπολης ήταν ο πρώτος σκόρερ σκόρερ της ομάδας του σημειώνοντας 20 πόντους ενώ στα τελευταία δευτερόλεπτα δεν... λύγισε. Ο Σωκράτης Σπανός 24'' πριν από την λήξη με 2/2 βολές έκανε το 60-58, στη συνέχεια η Ηλιούπολη «έβγαλε» την άμυνα κι εν τέλει εκείνος ήταν πάλι που διαμόρφωσε το 62-58.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Γιάννης Παύλος (Διαγόρας Δρυοπιδέων)

Ο αρχιτέκτονας του Διαγόρα που μετά την απευθείας άνοδο στην Α'ΕΣΚΑ την περασμένη περίοδο, συνεχίζει το έργο του στον πάγκο για ό,τι καλύτερο στην μεγαλύτερη κατηγορία, ενώ παράλληλα μπήκε με το "δεξί" με την εκτός έδρας νίκη επί του Τυφώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα