Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Δυναμώνει τις υποδομές του ο Αθηναϊκός

Η ομάδα του Αθηναϊκού ανακοίνωσε την επιστροφή του Γαβρίλου Καλογερόπουλου στον Βύρωνα ο οποίος θα εκτελεί από τη νέα σεζόν, χρέη τεχνικού διευθυντή στα τμήματα υποδομής της ομάδας, ενώ παράλληλα δημιούργησε Διοικούσα Επιτροπή Υποδομών με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά.

Η ανακοίνωση:

"Η Διοικούσα Επιτροπή του γυναικείου τμήματος μπάσκετ “SONY Αθηναϊκός Α.Σ.Β.” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γαβρίλο Καλογερόπουλο, ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής στα τμήματα

υποδομής της ομάδας μας.

Ο Γαβρίλος Καλογερόπουλος με μεγάλη εμπειρία από τις συνεργασίες του στο παρελθόν με τις ομάδες «Α.Ο. ΑΜΥΝΤΑΣ», «Α.Ο. ΝΗΑΡ – ΗΣΤ», «Α.Ο. ΧΟΛΑΡΓΟΣ», «Α. ΑΛΙΜΟΣ», «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.», επιστρέφει στην οικογένεια του Αθηναϊκού, στην οποία σαν πρώτος προπονητής την περίοδο 2004-2008 οδήγησε τη γυναικεία ομάδα από την Α΄ΕΣΚΑ στην Α1 εθνική κατηγορία και την έξοδό της για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Ο Γαβρίλος Καλογερόπουλος δήλωσε για το νέο ξεκίνημά του στον SONY Αθηναϊκό:

"Η επιστροφή μου στον Αθηναϊκό σε μία νέα και υπεύθυνη θέση, όπως αυτή του τεχνικού διευθυντή των υποδομών, σηματοδοτεί την προσπάθεια του κορυφαίου γυναικείου συλλόγου στην Ελλάδα και στις υποδομές.

Θεωρώ ότι με τη βοήθεια των εμπείρων και ικανότατων συνεργατών μου, όπως είναι ο Θανάσης Αδαμόπουλος, η Κούλα Τσιαντούκα και η Μαρία Κότσιφα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δημιουργήσουμε τις αναγκαίες βάσεις της γυναικείας ομάδας.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Αθηναϊκού, Νίκο Χαρδαλιά καθώς και όλα τα μέλη της για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου".

Παράλληλα, με γνώμονα την ανάπτυξη του αθλήματος και τη σωστή λειτουργία των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας, ο Αθηναϊκός προχώρησε και ανακοινώνει τη δημιουργία Διοικούσας Επιτροπής Υποδομών. Επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής θα είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και η επιτροπή θα απαρτίζεται από τα παρακάτω μέλη: Μανώλης Τραγουλιάς (Υπεύθυνος Κορασίδων), Νίκος Μαριόλης (Υπεύθυνος Νεανίδων), Ελένη Δαμαλά (Υπεύθυνη Ακαδημιών), Θανάσης Σιδεράκης (Υπεύθυνος Επικοινωνίας), Γιώργος Ζαραφίδης (Υπεύθυνος χορηγιών και Assistant Manager της γυναικείας ομάδας), Μανώλης Τσαγκαράκης (Συντονιστής Υποδομών)".

Keywords
Τυχαία Θέματα