ΑΓΟΡ | Γιαπλές: "Είμαι ευχαριστημένος"

O Θανάσης Γιαπλές μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο έπαιξε το Ρέθυμνο ενώ εμφανίστηκε ευχαριστημένος από τη γενική εικόνα της ομάδας του.

"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή συνέχεια. Θα είναι ευχάριστο να έχουμε δύο ομάδες στο F4 και μάλιστα με Έλληνες προπονητές. Οι παίκτες σου δίνουν με την ενέργεια τους το πώς θα έρθεις να παίξεις ένα παιχνίδι. Αν δείτε τα παιδιά πως προετοιμάζονται, ίσως ομάδες όπως το Ρέθυμνο να παίξουν παθητικά. Παίξαμε έτσι, (με τρίποντο), κόντρα

στον Ολυμπιακό δεν πας κοντά στο καλάθι. Είναι ξεκάθαρο πως σε τέτοιο επίπεδο, δύσκολα αντέχεις τέσσερα δεκάλεπτα. Αντέξαμε "3,5" και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος σίγουρα το κάτι παραπάνω", δήλωσε στη συνέντευξη Tύπου ο Θανάσης Γιαπλές.

Από την πλευρά των παικτών ο Μπρέντ Πέτγουει είπε: "Μας είχε προετοιμάσει καλά ο κόουτς για το παιχνίδι, ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε και όχι απλά για να παίξουμε. Ο κόουτς μας είχε ετοιμάσει εξαιρετικά για το ματς, αλλά φεύγουμε απογοητευμένοι. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε και τώρα κοιτάμε το ματς του Σαββάτου με τον Ίκαρο Καλλιθέας".

Keywords
Τυχαία Θέματα