Παραίτηση Μακρόπουλου με αιχμές κατά της ΠΑΕ - Ανάκληση έπειτα από πιέσεις

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος παραιτήθηκε από πρόεδρος του Ερασιτέχνη εξαιτίας της αθέτησης συμφωνιών από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ανακάλεσε την απόφασή του μετά από επίμονες παρακλήσεις των μελών του Δ.Σ.
Μόνο ρόδινες, όπως τις παρουσιάζουν τα ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου, δεν είναι οι σχέσεις ΠΑΕ και Ερασιτέχνη. Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από το Δ.Σ. της «Μάνας του Λόχου» επειδή ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός
έχει αποδειχθεί ανακόλουθος σε κάθε υπόσχεση που έχει δώσει.

Παρά το γεγονός πως οι Γιάννης Αλαφούζος και Αχιλλέας Μακρόπουλος είχαν δώσει τα χέρια πριν δέκα ημέρες, ακόμα δεν έχει υπογραφεί η σχετική συμφωνία και ακόμα δεν έχουν δοθεί τα χρήματα που οφείλει η ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη.

Έπειτα από πιέσεις των μελών του Δ.Σ., ο Αχιλλέας Μακρόπουλος ανακάλεσε την παραίτησή του, ώστε να δώσει εξηγήσεις ως Πρόεδρος στην Γενική Συνέλευση στις 8 Μαρτίου.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Σήμερα, 1/4/2013, συγκλήθηκε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου με μοναδικό θέμα την απόλυτη αδυναμία του Συλλόγου να ανταποκριθεί στις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις, δεδομένου ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρά τα υποσχεθέντα για άμεση καταβολή των οφειλών της προς τη «μάνα του λόχου» αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ανακόλουθη.

Για το λόγο αυτό, ο Πρόεδρος Αχιλλέας Μακρόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία όμως ανακλήθηκε λόγω επίμονων παρακλήσεων από όλα τα παριστάμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις ως Πρόεδρος για τα τεκταινόμενα ενώπιον της προγραμματισμένης Γενικής Συνέλευσης στις 8/4/2013».
Στην επίσημη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, οι άνθρωποι της ΠΑΕ φέρεται πως απάντησαν -μέσω «διαρροών»- τα ακόλουθα:

«Παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ήδη δώσει ένα σημαντικό ποσό στον Ερασιτέχνη.

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον διευκολύνουμε να ξεφύγει από τη δύσκολη αυτή θέση, παράλληλα με τις προσπάθειες που γίνονται για την οικονομική εξυγίανσή μας.

Με βασικό συστατικό την ενότητα και τις σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίσαμε από την πρώτη μέρα θα σηκώσουμε και πάλι κεφάλι…».
Keywords
Τυχαία Θέματα