ΑΓΟΡ | Γίνεται "Κινέζος" ο Πέτγουεϊ

Θετική ήταν η απάντηση του Μπρεντ Πέτγουεϊ στην δελεαστική πρόταση που δέχθηκε από τους Xinjiang Flying Tigers και έτσι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα. O Aμερικανός άσος μάλιστα, αποχαιρέτισε μέσω Facebook τους φιλάθλους του ΑΓΟΡ, τονίζοντάς τους πως θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο.

Ο Πέτγουεϊ, όπως όλα δείχνουν, θα αγωνιστεί για τρεις μήνες στο πρωτάθλημα της Κίνας και μετά θα επιστρεψει στον ΑΓΟΡ, ώστε να ενισχύσει τις προσπάθειες της κρητικής ομάδας στα πλέι οφ. Απομένουν πλέον λεπτομέρειες,

ώστε να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στην Κίνα, καθώς στο Ρέρθυμνο περιμένουν να τους κατατεθεί το συμβόλαιο του Πέτγουεϊ με την ομάδα της Κίνας και να τους καταβληθεί το buy-out του.

Ο Πέτγουεϊ στα έντεκα ματς που έχει πάρει μέρος έχει κατά μέσο όρο 11.5 πόντους με τη φανέλα του ΑΓΟΡ τη φετινή σεζόν. Μάλιστα ο Μπρεντ Πέτγουεϊ είπε αντίο στην ομάδα και τους φιλάθλους της, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, όπου έγραψε: "Το Ρέθυμνο είναι το δεύτερο σπίτι μου και λατρεύω την πόλη και τους ανθρώπους της. Προς το παρόν λέω αντίο, αλλά θα επιστρέψω..."

Keywords
Τυχαία Θέματα