ΑΓΟΡ | Κουφός: "Ισως κάνουμε αλλαγές στο ρόστερ"

Ο Στέργιος Κουφός αφού συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την νίκη επί του ΑΓΟΡ άφησε ανοικτό ενδεχόμενο η ομάδα του να κάνει αλλαγές στο ρόστερ της.


"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στον κόουτς Πεδουλάκη για την εμφάνιση. Είναι λίγες ομάδες κάτω απ' τις θέσεις 1-2 που μπορούν να προσφέρουν κάτι καλύτερο στις έδρες των ομάδων στις θέσεις αυτές. Ισως να ήμασταν λίγο καλύτεροι, αν υπήρχε κι ένας δημιουργός. Τη δημιουργία μπορεί να τη δώσει ένας παίκτης, πέρυσι είχαμε δύο (σ.σ. Ράιτ & Κρίστμας),

φέτος κανέναν.Γρήγορα αρχίζουμε τα τρικ για να ανταποκριθούμε. Σε αυτά τα ματς θες να κερδίσεις ενέργεια, ατομικά στοιχεία, όχι για την ομάδα. Ελπίζω να παρουσιάσουμε ανταγωνιστική ομάδα στη συνέχεια", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΑΓΟΡ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Στο μίνι πρωτάθλημα των δώδεκα ομάδων, πλην Πανιωνίου που έκανε δύο εκτός έδρας νίκες, καμία δεν έχει πλεονέκτημα ή μειονέκτημα. Μας πείραξε η ήττα της πρεμιέρας στη Ρόδο. Επειδή μας αρέσει το θέαμα, αν δεν βρούμε δημιουργό, πολύ δύσκολα θα παρουσιάσουμε τις αρετές μας. Ισως φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε αλλαγές στο ρόστερ".

Keywords
Τυχαία Θέματα