ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Καλύτερος στα σημεία

Με κορυφαίο τον Νίκο Αργυρόπουλο που πέτυχε 20 πόντους ο Απόλλωνας Πατρών επικράτησε δύσκολα του Πανελευσινιακού με 68-65. Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Εζιούκου με 20 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Το εκπληκτικό ξεκίνημα της ομάδας της Ελευσίνας (0-7) δεν είχε ανάλογη συνέχεια καθώς η ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας κατάφερε μετά το πρώτο μισό του πρώτου δεκαλέπτου να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα της Πάτρας να προηγείται με τη μεγαλύτερη διαφορά της στο παιχνίδι (24-18).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Απόλλωνας Πάτρας έδειχνε να ελέγχει το ματς

καθώς βρισκόταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκειά του, όμως ένα ξέσπασμα του Πανελευσινιακού στο τελευταίο τρίλεπτο με ένα σερί (0-13) τους βρήκε να προηγούνται στο ημίχρονο με 34-39.

Η πολύ καλή άμυνα των γηπεδούχων σε συνδυασμό με την αστοχία για τους φιλοξενούμενους ήταν τα στοιχεία εκείνα που άλλαξαν την εικόνα του αγώνα και έφεραν ξανά τον Απόλλωνα Πάτρας σε ρόλο οδηγού στο παιχνίδι. Το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε τους Πατρινούς να προηγούνται με 52-48 με κορυφαίο παίκτη τους τον Νίκο Αργυρόπουλο (16π) και άξιο συμπαραστάτη του τον Κίτο Γκράντ με (13π).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο υπήρχε απόλυτη ισορροπία με την ομάδα του Απόλλωνα να είναι ψυχραιμότερη στα κρίσιμα σημεία και να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα με 68-65. Στην τελευταία φάση (6΄΄)ο Νίκος Λιακόπουλος έπεσε πάνω στην πολυπληθή άμυνα των αντιπάλων τους πασάροντας την μπάλα στον Εζιούκου ο οποίος έκανε βήματα καθώς δεν περίμενε την πάσα.

Τα δεκάλεπτα : 24-18, 10-21, 18-9, 16-17

Απόλλων Πάτρας: (Βετούλας), ΜακΚόλουμ 15, Αργυρόπουλος 21(2), Γκράντ 16(2), Λιανός, Ερτσεκ, Πέτροβιτς 8(2), Λυμπέρης, Κλάιμπερ 5(1), Ζαφείρης, Τέρνερ 1, Κρόλο 2

Πανελευσινιακός: (Σκαραφίγκας), Νίκου 6, Παπανικολόπουλος 8(2), Παπανικολάου, Δημάκος, Γκίμπσον 14, Μαγκουνής 6(1), Λιακόπουλος 4, Τσιάκος 5(1), Αβραμίδης 2, Εζιούκου 20

Keywords
Τυχαία Θέματα