ΑΡΗΣ | Αλεξανδρής: «Η μάχη συνεχίζεται…»

Συγγνώμη από τον Σούλη Μαρκόπουλο ζήτησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής για την διακοπή του αγώνα και δήλωσε ιδιαίτερα στενοχωρημένος για τα όσα συνέβησαν. Ο προπονητής του Αρη τόνισε ότι η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ ήρθε δίκαια αλλά ότι οι παίκτες του θα συνεχίσουν να παλεύουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

"Ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τον πρώτο γύρο και αυτό γιατί η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι τελείως διαφορετική. Έχει πέντε καινούργιους παίκτες. Μόνο

ο ΠΑΟ και ο ΑΡΗΣ έχουν κάνει μια αλλαγή. Εμείς μείναμε στη λογική να στηρίξουμε τα νέα παιδιά. Με το πρόσωπο που παρουσιάζουμε στα παιχνίδια δίνουμε χαρά στον κόσμο και δικαιώνεται η σκέψη ότι μπορούμε να κρατήσουμε αρκετούς παίκτες και για τα επόμενα χρόνια", σχολίασε αρχικά ο προπονητής του Αρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Πριν μιλήσει για το παιχνίδι, πάντως, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη ρίψη κροτίδας και τα βεγγαλικά που άναψαν πριν από το τζάμπολ: "Στον α' γύρο, στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, δεν μου άρεσαν αυτά που είχαν συμβεί, γι' αυτό οφείλω να ζητήσω τώρα συγγνώμη από τον Σούλη Μαρκόπουλο. Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από τον κόσμο απόψε. Μας ενόχλησε αυτό που συνέβη. Ήταν καταστροφικό, μας έκοψε το ρυθμό από το ζέσταμα. Επιπλέον, ο Ντέιβις έχει πρόβλημα άσθματος και η αποπνικτική ατμόσφαιρα του δημιούργησε πρόβλημα στην αναπνοή".

Πηγαίνοντας στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, υπογράμμισε: "Ήταν ένα νευρικό και σκληρό παιχνίδι αλλά αυτά έχουν μια ομορφιά. Κερδίσαμε δίκαια. Οριακό σημείο το ξεκίνημα αλλά και όταν πήραμε τη διαφορά των 18 πόντων. Εκεί κάποια σφυρίγματα μας αδίκησαν, έπεσε η διαφορά στους 10 με 11 και προσπαθούμε να την αυξήσουμε. Κάναμε πολλά πράγματα και κάποια είχαν επιτυχία. Είχαμε κάποιους αμυντικούς προσανατολισμούς στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε επιτυχία, στο δεύτερο όμως όχι τόσο. Από τη στιγμή που κερδίσαμε με διαφορά δέκα πόντων, θεωρώ ότι όλα πήγαν καλά".

Για το γεγονός δύο ομάδες όπως ο ΑΡΗΣ και ο ΠΑΟΚ αγωνίζονται για να μπουν στα πλέι οφ: "Είναι πρώτη φορά που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα αυτά; Εδώ και δέκα χρόνια έχουμε μια φθίνουσα πορεία. Πρώτος στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση. Χρειάζεται υπομονή οργάνωση και προγραμματισμός".

Μίλησε επίσης για έλλειψη "καθαρού" πλέι μέικερ, καθώς και για τη δουλειά των συνεργατών του: "Το τέταρτο φάουλ του Βεργίνη μας έκανε προσεκτικούς, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν έχουμε κανέναν καθαρό πλέι μέικερ μετά τη φυγή του Τζέιμς. Ούτε ο Μαυραειδής, ούτε ο Βεργίνης είναι καθαροί πλέι μέικερ. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους στους συνεργάτες μου, σε όλο το προσωπικό της ομάδας. Όλοι οι παίκτες είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τη δουλειά που γίνεται".

Τέλος, απευθύνε κάλεσμα ενόψει του παιχνιδιού με το Ρέθυμνο:"Θέλουμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι το τέλος την προσπάθειά μας. Το μεθεπόμενο Σάββατο έχουμε στο γήπεδό μας ένα δύσκολο παιχνίδι με το Ρέθυμνο και θέλουμε να έχουμε και σ' εκείνο το παιχνίδι αντίστοιχη συμμετοχή και βοήθεια από τον κόσμο, όπως κ

Keywords
Τυχαία Θέματα