ΑΡΗΣ | Γκίκας: "Βρίσκομαι κοντά στον Αρη"

Για τον Φιλαθλητικό αλλά και για το μέλλον του μίλησε στην SportDay ο Νίκος Γκίκας δηλώνοντας πως οι συζητήσεις με τον Αρη είναι σε πολύ καλό σημείο με αποτέλεσμα να βρίσκεται μία ανάσα από την ένταξή του στο ρόστερ των "κιτρινόμαυρων".

Για το ενδιαφέρον του Αρη:"Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα μείνω στον Φιλαθλητικό. Θέλω μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Ισχύει ότι έχω συζητήσει με αρκετές ομάδες της Α1, αλλά ο Αρης

με έχει προσεγγίσει και είμαστε σε πολύ καλό σημείο. Ακόμα δεν έχω υπογράψει πουθενά, αλλά είμαι κοντά στον Αρη"

Για τον Σαλούστρο, τον Αντετοκούνμπο και τον Καμπερίδη είπε: "Καταρχάς ήμασταν μια πολύ όμορφη παρέα. Από εκεί και πέρα όλοι τους είναι πάρα πολύ καλοί συμπαίκτες. Πιστεύω πως μας κράτησε σαν ομάδα και η ατομική διάκριση γιατί μιλάμε για παίκτες μικρής ηλικίας και προσπαθούσαμε να καθιερωθούμε. Στόχος πάντως ήταν πάνω απ' όλα το καλύτερο της ομάδας. Θεωρώ πως όλοι τους θα έχουν λαμπρό μέλλον. Ο Γιάννης ήδη το απέδειξε αφού κατέλαβε την υψηλότερη θέση Ελληνα στο ντραφτ. Πιστεύω πως θα έχουν μεγάλη καριέρα και ο Σαλούστρος και ο Θανάσης (σ.σ.: Αντετοκούνμπο) και ο Καμπερίδης".

Για τον Φιλαθλητικό, ο Γκίκας σχολίασε: "Μακάρι να παλέψει ξανά για την άνοδο. Πιστεύω ότι ο Φιλαθλητικός μπορεί να προσφέρει στο μπάσκετ, γιατί είναι από τις πιο τίμιες ομάδες. Είναι υγιής οικονομικά και έχει εξαιρετικό προπονητή (σ.σ.: τον Τάκη Ζήβα) που μπορεί να φτιάξει ανταγωνιστική ομάδα. Βέβαια δεν είναι μόνο στο χέρι του προπονητή αυτό, αλλά και στις εγκαταστάσεις και στο υλικό που θα έχει η ομάδα. Πάντως θέλω να δω τον Φιλαθλητικό στην Α1, το αξίζει".

Keywords
Τυχαία Θέματα