ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | Σάδα: "Της μόδας τα παράπονα..."

Ως... μόδα χαρακτήρισε τα παράπονα του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία ο Βίκτορ Σάδα, που τόνισε ότι πρέπει η Μπαρτσελόνα να δει το δεύτερο παιχνίδι με πιο καθαρό μυαλο.

"Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με πιο καθαρό μυαλό. Nα βγούμε στο παρκέ και να τα δώσουμε όλα, ενώ δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πιθανά λάθη στην επίθεση. Φαίνεται πως είναι της μόδας πριν από τα παιχνίδια να υπάρχουν παράπονα προς τη

διαιτησία. Στο ποδόσφαιρο γίνεται συνέχεια. Εμείς θα κοιτάξουμε το παιχνίδι μας Με όσα έγιναν και πριν δύο χρόνια, πιστεύω ότι δεν ωφελεί. Κι εμείς τότε φωνάζαμε για τη διαιτησία κι αποκλειστήκαμε", τόνισε ο Ισπανός γκαρντ.

Όσο για τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα: "Σίγουρα έχουμε πολλούς τραυματισμούς, στο πρώτο παιχνίδι είχαμε πρόβλημα στο low post. Βλέπω όμως τη θετική πλευρά, αφού παίρνω περισσότερο χρόνο συμμετοχής".

Ενώ ο Έραζεμ Λόρμπεκ τόνισε απο την πλευρά του: "Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το δεύτερο παιχνίδι. Θα μας δώσει μεγάλο πλεονέκτημα που θα μας επιτρέψει να δούμε τα επόμενα παιχνίδια με ηρεμία", ήταν τα λόγια του Σλοβένου.

Keywords
Τυχαία Θέματα