Χρωστά ο Ρόντμαν

Σε οικονομική... πτώχευση έχει περιέλθει ο Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος κινδυνεύει με φυλάκιση, επειδή χρωστά χρήματα στην πρώην γυναίκα του.

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος παλαίμαχος αθλητής και μέλος του μπασκετικού Hall of Fame έχει μείνει πίσω στις δόσεις πληρωμής προς την τρίτη του σύζυγο, Μισέλ, και των δύο παιδιών του, εννέα και δέκα ετών. Το ποσό, μάλιστα, δεν είναι μικρό, αφού οι δόσεις που συμφωνήθηκαν στο σχετικό διαζύγιο

έχουν συσσωρεύσει χρέη ύψους 808,935 δολαρίων.

Σύμφωνα με τους νομικούς εκπροσώπους του 5-φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπεράσπισή του, ο Ρόντμαν δεν έχει... μία. Μάλιστα προσθέτουν ότι είναι βαριά άρρωστος.

Είναι γνωστό πως ο πρώην παίκτης των Σικάγο Μπουλς κέρδισε πολλά χρήματα στο ΝΒΑ, ειδικά μετά το 1997, χρονιά που αυξήθηκαν οι αποδοχές του. Ωστόσο, ο τρόπος ζωής του και τα διαδοχικά πάρτι μάλλον προκάλεσαν την οικονομική του πτώχευση. Φυσικά δεν είναι ο παρθενικός άσος του «μαγικού» κόσμου που περνά από αντίστοιχες περιπέτειες, με την περίπτωση πτώχευσης του Άλεν Άιβερσον να δεσπόζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα