"Είμαστε μια γροθιά"

Το δείπνο έγινε στο εστιατόριο "Ασπρο Πιάτο", που είναι και ένας από τους χορηγούς της, με τον ίδιο να αναφέρεται στην μέχρι τώρα πορεία... "Νομίζω ότι τα πράγματα φαίνονται από μόνα τους. Κανείς από εμάς δεν περίμενε ότι ο Κολοσσός θα βρισκόταν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το περασμένο καλοκαίρι συζητούσαμε για να παραμείνει η ομάδα στην Α1, κι αυτή τη στιγμή έχουμε εξασφαλίσει σε μεγάλο ποσοστό μία θέση στην πρώτη τετράδα. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι η ομάδα απαρτίζεται από καλούς αθλητές

και ανθρώπους, ικανό προπονητικό επιτελείο και μία διοίκηση που είναι αγαπημένη. Ολοι γνωρίζουμε ότι τη σημερινή εποχή τα πράγματα δεν είναι εύκολα σε μία ομάδα Α1. Εμείς, από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, να καλύψουμε τις ανάγκες των αθλητών, έτσι ώστε αυτοί να δίνουν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό για τις νίκες. Προσπαθούμε πολύ, είμαστε μία γροθιά και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε να είναι όλοι ευχαριστημένοι", τόνισε ο κ. Γιάννης Χατζηλαζάρου, ο οποίος κάλεσε και τον κόσμο αύριο στο "Βενετόκλειο".

"Απευθύνουμε προσκλητήριο σε όλους τους Ροδίτες, σε όλους τους φίλους του Κολοσσού να βοηθήσουν την προσπάθεια μας. Ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα, να την στηρίξει. Εκτός από την οικονομική βοήθεια που μας προσφέρει, είναι και το θέμα της στήριξης προς τους παίκτες. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είτε παίζουμε με τον Ολυμπιακό, είτε με άλλες ομάδες, το "Βενετόκλειο" πρέπει να είναι γεμάτο και οι φίλαθλοι να στηρίζουν την ομάδα. Αυτό, είναι πολύ σημαντικό για όλους μας".

"ΓΙΟΡΤΗ" ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι στο "Βενετόκλειο", με μοναδικό απόντα τον Γιώργο Καλαϊτζή, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (15:00). Οι υπόλοιποι αθλητές είναι ετοιμοπόλεμοι και αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Για την ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός η αυριανή αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής είναι μία μεγάλη γιορτή, αφού υποδέχεται μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οσα εισιτήρια δεν διατεθούν σήμερα μέχρι τις 15:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός, θα πωλούνται αύριο στο εκδοτήριο του "Βενετοκλείου", το οποίο θα είναι ανοιχτό από τις 13:00... Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 20 ευρώ και η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός καλεί τον φίλαθλο κόσμο να προμηθευτεί έγκαιρα τα εισιτήρια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα