ΕΟΚ | Επιτυχημένο το τουρνουά "3 με 3" στον Άλιμο

Στον Άλιμο φιλοξενήθηκε με επιτυχία τα Τουρνουά "3 με 3", το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου 2013.

Συμμετείχαν συνολικά 380 παιδιά (348 αγόρια και 32 κορίτσια). Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν ο Ιωάννης Χόνδρος (Δημοτικό) και ο Ανδρέας Μέλλος (Γυμνάσιο – Λύκειο).
Στους διαγωνισμούς Τριών Πόντων νικητές ήταν ο Ιάκωβος Πατηνιώτης (Δημοτικό) και ο Ραφαήλ Γαλιλόπουλος (Γυμνάσιο – Λύκειο).

Στο Τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο πρόεδρος του Θουκυδίδειου Οργανισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού Αλίμου, Δημήτρης Καρανικόλας, ο αντιπρόεδρος,

Άρης Κιουρκτσόγλου, το μέλος του Δ.Σ., Δήμητρα Κλεόπα Μπίσμπα, ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών, Νίκος Παπανικολάου, ο ομοσπονδιακός προπονητής ΕΟΚ, Θανάσης Παπαδημητρίου, ο Αργύρης Παπαπέτρου και ο Λάζαρος Αγαδάκος.

Τους αγώνες παρακολούθησαν το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ και Γ.Γ. ΕΣΚΑΝΑ, Βαγγέλης Λυμπεράτος και ο αντιπρόεδρος ΕΣΚΑΝΑ και υπεύθυνος Αναπτυξιακού, Γιάννης Μακρής.

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα