ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Εξετάστηκαν οι πρώτοι

Η Εθνική Ανδρών θα αναχωρήσει με προορισμό το Καρπενήσι την Τετάρτη (24/7, 9:00) για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της, πριν όμως από αυτό οι παίκτες θα περάσουν από ιατρικά τεστ.

Χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, οι διεθνείς μας υποβάλλονται σε εξετάσεις Δευτέρα (22/7) και Τρίτη (23/7). Σήμερα (22/7) από το νοσοκομείο Metropolitan πέρασαν οι Ίαν Βουγιούκας, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιάννης Μπουρούσης, Νίκος Παππάς, Στράτος Περπέρογλου,

Γιώργος Πρίντεζης, και Κώστας Σλούκας. Απών ήταν φυσικά ο Νικ Καλάθης, για τον οποίο παραμένει μεγάλο ερωτηματικό αν θα βρεθεί στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Αντρέα Τρινκιέρι.

Το δεύτερο γκρουπ παικτών, που το αποτελούν οι Κώστας Βασιλειάδης, Νίκος Ζήσης, , Κώστας Καϊμακόγλου, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Μάικ Μπράμος, Κώστας Παπανικολάου, Βασίλης Σπανούλης, Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Αντώνης Φώτσης, θα εξεταστούν αύριο (23/7).

Η ΕΟΚ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της πως οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ πρέπει να βρίσκονται στο ΟΑΚΑ στις 8:30 το πρωί της Τετάρτης (24/7).

Keywords
Τυχαία Θέματα