Γκιζόγιαννης:Κοιτάμε μόνο την άνοδο

15:53 22/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης μίλησε στην "ΩΡΑ των σπορ", και υπογράμμισε ότι η ΑΕΚ έχει διοικητική σταθερότητα και μπορεί να πετύχει την άνοδο στην Α1. "Πρέπει φυσικά να δούμε και την επιλογή του άσου, σχετικά με το ποιος παίκτης θα έρθει, αλλά μέχρι στιγμής βλέπω ότι έχουν γίνει πολύ καλές κινήσεις, ταιριαστές με την φιλοσοφία της ομάδας και του τι περιμένει ο κόουτς από τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Θεωρώ ότι θα ενισχύσουν την ομάδα οι μεταγραφές. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε πέρυσι, όταν πετύχαμε την πρώτη άνοδο. Φέτος

λοιπόν, πρέπει να πάρουμε νέα άνοδο και να επιστρέψουμε με την ΑΕΚ στην Α1".
Δεδομένου ότι έχει αγωνιστεί στον Αρκαδικό και είχε για συμπαίκτη του τον Θοδωρή Τσιότρα που αποκτήθηκε προ ολίγων ημερών από την "Ένωση", ο Γκιζόγιαννης ειπε τι στοιχεία μπορεί να δώσει στους "κιτρινόμαυρους", ο 26χρονος γκαρντ: "Ο Θοδωρής θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή προσθήκη, ειδικά για τον ρόλο που τον προορίζει ο κόουτς. Είναι απόλυτα ταιριαστός πιστεύω. Θα δώσει πολύ ενέργεια πάνω από όλα στην άμυνα. Είναι αθλητικό παιδί και κάνει πολλά κλεψίματα. Είναι γενικά πολύ καλός και επιθετικά, στο να αλλάξει τον ρυθμό και να δημιουργήσει φάσεις για τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας. Σίγουρα πέρυσι έκανε πολύ μεγάλη πρόοδο ο Θοδωρής και πιστεύω ότι θα δώσει πολλά στην ΑΕΚ".
Μαζί με τον Δημήτρη Δέσπο, είναι δύο πολύ έμπειροι ψηλοί και φέτος θα έχουν μαζί τους, τόσο τον Γιώργο Τσιάκο, όσο και τον νεαρό και ταλαντούχο, Μιχάλη Καμπερίδη. Η αξία του πρώτου είναι δεδομένη, αφού μαζί με τον Δέσπο, θα αποτελέσουν το δίδυμο στους σέντερ, ενώ ο δεύτερος αποτελεί και ένα μεγάλο στοίχημα και για το μέλλον της ΑΕΚ. Για αυτό ρωτήσαμε τον Γκιζόγιαννη σχετικά με το πως μπορεί να βοηθήσει τον νεαρό διεθνή, το γεγονός ότι θα βρεθεί στην "Ένωση" δίπλα σε τόσο έμπειρους ψηλούς και επισήμανε: "Η αλήθεια είναι ότι τον Καμπερίδη δεν τον ξέρω προσωπικά. Απλά από όσο έχω δει στους αγώνες της Εθνικής Νέων, μιλάμε για ένα παιδί που έχει τα προσόντα και το αθλητικό κορμί. Σίγουρα χρειάζεται αρκετή δουλειά, αλλά έχει στοιχεία πάνω στα οποία αξίζει να επενδύσει κανείς. Εννοείται ότι εμείς σαν πιο παλιοί, θα παρέχουμε την βοήθεια μας σε ότι χρειαστούν όλοι οι νεαροί παίκτες, αρκεί βέβαια να την εκμεταλλευτούν κατάλληλα".
Κάπου εκεί, η συζήτηση έφτασε στους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν, αν και εδώ που τα λέμε, είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για την άνοδο στην Α1. Ο "Γκίζο" υπογράμμισε το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι πλέον υπάρχει διοικητική σταθερότητα στην ΑΕΚ: "Θεωρώ ξεκάθαρα ότι για να θέσεις στόχους πρωταθλητισμού σε όλα τα επίπεδα και όλα τα αθλήματα ενός συλλόγου, αυτό προϋποθέτει μια διοίκηση που να προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια πάνω από όλα, στους εργαζόμενους. Το θετικό με την ΑΕΚ πλέον, είναι ότι υπάρχει μια διοίκηση που όλα αυτά τα παρέχει και με το παραπάνω. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι και τους ξέρουμε όλοι. Από εκεί και πέρα, μακάρι να είμαστε υγιείς και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα είμαστε καλά αρκεί να υπάρχει υγεία. Χρειάζεται πάντα και ο παράγοντας τύχη".
Τέλος, ειπε για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιες ομάδες της Α2 που με βάση τις μεταγραφικές τους κινήσεις, να αποτελούν τους βασικούς αντιπάλους της ΑΕΚ για την άνοδο στην Α1: "Τα τελευταία χρόνια που έχω παίξει στην κατηγορία και με βάση την εμπειρία μου, δεν θεωρώ επικίνδυνες μόνο τις ομάδες που ενισχύονται μεταγραφικά. Είναι εξίσου επικίνδυνες όλες οι ομάδες της κατηγορία και όλες διαθέτουν δυνατές έδρες. Το πρόγραμμα άλλωστε, έχει πολλά ταξίδια φέτος. Υπάρχουν τρεις-τέσσερις ομάδες που μαζί με εμάς θα έχουν δυνατά ρόστερ, αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαστε διπλά και τριπλά συγκεντρωμένοι για το αποτέλεσμα, σε κάθε ματς. Είναι πολύ σκληρό και επικίνδυνο πρωτάθλημα η Α2. Συνολικά θεωρώ ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα της Α2, εν συγκρίσει με το περσινό στη Β', όπου ουσιαστικά είχαμε ξεχωρίσει εμείς και το Ψυχικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα