Φώτσης: "Ευχαριστώ για τις στιγμές που ζήσαμε"

Ο Αντώνης Φώτσης επιστρέφει για πρώτη φορά σήμερα στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού και σε δηλώσεις που έκανε, στάθηκε στις εξαιρετικές σχέσεις που έχει με τους ανθρώπους των πρασίνων, όσο και με τους φιλάθλους.

Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ μιλώντας στην εφημερίδα Πράσινη, αναφέρθηκε στην αποψινή αναμέτρηση και τα συναισθήματα που τρέφει για την πρώην ομάδα του.

"Είναι διαφορετικό το συναίσθημα.

Έχω παίξει χρόνια στον Παναθηναϊκό με πολλές επιτυχίες", δήλωσε χαρακτηριστικά κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο, ενώ στη συνέχεια ανέφερε. "Φέτος όμως αγωνίζομαι σε μια άλλη ομάδα. Σίγουρα θα παίξω για να κερδίσει η Μιλάνο σε ένα δύσκολο αγώνα".

Όσο για την υποδοχή που περιμένει από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, σχολίασε: "Δεν ξέρω. Δεν περιμένω κάτι συγκεκριμένο. Πιστεύω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω ζήσει μεγάλες στιγμές μαζί τους και έχουν εκτιμήσει ότι έχω προσφέρει στην ομάδα και οι σχέσεις μου είναι εξαιρετικές μαζί τους".

Ενώ το μήνυμα που τους έστειλε ήταν: "Ευχαριστώ για τις στιγμές που ζήσαμε όμως τώρα αγωνίζομαι στη Μιλάνο και θα προσπαθήσω για το καλύτερο".

Τέλος, για το αν σκοπεύει μελλοντικά να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού, είπε: "Αυτό είναι νωρίς να το πούμε. Έχω συμβόλαιο εδώ, όμως ποτέ δεν ξέρεις πως έρχονται τα πράγματα στη ζωή. Θα δούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα