Γ2: Μιχελάκος: "Στον Τρίτωνα είμαστε μια οικογένεια"

"Η ομάδα ξέφυγε από τον πάτο της βαθμολογίας, έχουμε ανέβει ψυχολογικά και ο στόχος της παραμονής είναι πιο εφικτός", δήλωσε ο στο superbasket.gr o Μιχάλης Μιχελάκος που δεν ξεχνάει όμως την συνεισφορά του προκατόχου του, Νίκου Αποστολίδη: "Ο Νίκος Αποστολίδης είναι δάσκαλός μου. Έβαλε τις βάσεις και εμείς απλά συνεχίζουμε την δουλειά που ήδη γινόταν. Έχουμε αποκτήσει προσανατολισμό, τα παιδιά δείχνουν πως έχουν ανέβει ψυχολογικά. Στο

παιχνίδι μας δεν έχουμε αλλάξει πολλά".

Ο Μιχάλης Μιχελάκος όμως δεν είναι άγνωστος με τον Τρίτωνα μιας και είναι προπονητής και της Γυναικείας ομάδας: "Με τα κορίτσια και παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή πορεία. Στην ομάδα υπάρχουν δυο τρία έμπειρα κορίτσια και τα υπόλοιπα είναι από τις νεανίδες και τις κορασίδες. Τώρα μαθαίνουν τα βασικά του μπάσκετ και για αυτό είναι πιο δύσκολο να εργαστείς μαζί τους, παρά με τους άνδρες. Παρόλα αυτά όμως έχουμε καταφέρει πολλά και έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή πορεία".

Όσον αφορά τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα του ο τεχνικός του Τρίτωνα τόνισε: "Μπορεί να σε κάποιους να ακουστεί αστείο αλλά δουλεύουμε σε επαγγελματικό πλαίσιο. Κάνουμε πέντε προπονήσεις την εβδομάδα στα δύο τμήματα".

Ο Τρίτωνας λειτουργεί με επαγγελματικό πλαίσιο αλλά το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μόνο με... κλίμα εργασίας δεν μοιάζει: "Στον Τρίτωνα είμαστε μια οικογένεια. Παρόλο που είμαστε μια συνοικιακή ομάδα, υπάρχουν πολλοί που ασχολούνται με μεράκι με τον Τρίτωνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νίκο Παπακώστα (σ.σ γενικός αρχηγός στους Άνδρες) και τον Αντώνη Σελεμενάκη (σ.σ γενικός αρχηγός στις Γυναίκες), όπως και τον κ. Ζαχαράκη που είναι μέλος του Δ.Σ και δάσκαλός μου στα ΤΕΦΑΑ.

Επίσης θα ήθελα να σταθώ και στον Νίκο Αποστολίδη, που είναι ο δάσκαλός μου, τόσο στο μπάσκετ όσο και στα ΤΕΦΑΑ. Είναι μεγάλη ευθύνη που συνεχίζω την δουλειά του ενώ θα ήθελα να πω "αντίο" και στον Βασίλη Αντωνάκη (σ.σ μέλος Δ.Σ) που "χάσαμε" πρόσφατα".

Σε περίπτωση που ο Τρίτωνας καταφέρει και παραμείνει στην κατηγορία ο Μιχάλης Μιχελάκος θεωρεί πως αυτό θα είναι "μια δικαίωση για την δουλειά που γίνεται στην ομάδα, για την επιλογή της διοίκησης αλλά και για τον Νίκο Αποστολίδη".

Keywords
Τυχαία Θέματα