Ομπράντοβιτς: «Aλλάζουμε το τσιπάκι»

«Ηταν μια σημαντική νίκη για εμάς. Μετά από επτά που μεσολάβησαν μετά το πολύ καλό μας παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, κάναμε αλλά ένα ακόμη καλό ματς. Αμυντικά ήταν σχεδόν στον ίδιο βαθμό με το πρώτο ματς με την Φενέρ και νομίζω ότι κυριαρχήσαμε και τα σαράντα επτά. Είχαμε πρόβλημα με τα λάθη που υποπέσαμε σε κάποια σημεία του αγώνα, τα οποία πάντα τιμωρούνται με αιφνιδιασμούς. Σχεδόν όλα μας τα λάθη σήμερα οι αντίπαλοί μας τα τιμώρησαν με εύκολα καλάθια. Γενικά κάναμε καλό παιχνίδι κι αν κάτι πρέπει να αλλάξουμε, αυτό είναι ταχύτητα στο ανοικτό, αλλά και στο μισό γήπεδο. Συγχαρητήρια στους

παίκτες μου που έκαναν πολύ καλά την δουλειά τους, αλλά και στον κόσμο που δημιούργησε μια όμορφη ατμόσφαιρα».

Για το μικρό διάστημα που έχουν οι πράσινοι να προετοιμαστούν για την αναμέτρηση στον Πειραιά σχολίασε: «Έχουμε μπροστά μας τις ίδιες μέρες όπως κάθε χρόνο… Το να αγωνίζεσαι Πέμπτη Κυριακή ή Τετάρτη Σάββατο, είναι το ίδιο πράγμα. Δεν αλλάζει τίποτα. Από αύριο θα αλλάξουμε το τσιπάκι και αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό».

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του εν όψει του ντέρμπι, απάντησε: «Ετσι κι αλλιώς μετά από κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι στο επόμενο. Όχι επειδή είναι ο Ολυμπιακός. Πάντα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι και μελετάμε τα λάθη μας. Δεν υπάρχει λόγος να αποτελεί εξαίρεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα