Γαλάνης: "Ευλογία και τύχη..."

Οι φιλοξενούμενοι το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και πραγματοποιούν αρκετά καλές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον πρωτοπόρο Πανελευσινιακό. Γι’ αυτό το λόγο ο τεχνικός του Πιερικού δήλωσε ευλογημένος και τυχερός που οι παίκτες του θα αντιμετωπίσουν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, η οποία είναι στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και διεκδικεί την άνοδο.

"Είναι ευλογία και τύχη να παίζουμε μετά την Ελευσίνα με μια τόσο καλή ομάδα, όπως οι Ίκαροι, όπου μια τετράδα αθλητών

της είχε πολυετή και ουσιαστική παρουσία στην Α1. Εύχομαι να γίνει ένα καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι", τόνισε ο Δημήτρης Γαλάνης.

Από τη μεριά των παικτών, ο Γιάννης Δαμαλής υπογράμμισε: "Οι Ίκαροι Σερρών είναι μία ομάδα που παίζει το ίδιο για 40 λεπτά, έχει έμπειρους παίκτες και είναι ομάδα που ειδικά στην έδρα της δύσκολα την κερδίζεις. Ωστόσο έχουμε δείξει τώρα τελευταία ότι και εκτός έδρας δυσκολεύουμε όλες τις ομάδες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι για όλο το παιχνίδι και βασισμένοι στην άμυνά μας και σε όσα πει ο κόουτς να πάμε να παλέψουμε. Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά πρέπει να το δείχνει σε κάθε αγώνα μέχρι το τέλος. Τίποτα δε σου χαρίζεται".

Keywords
Τυχαία Θέματα