ΓΥΝΑΙΚΕΣ | Θρήνος στο μπάσκετ...

Σε πένθος έπεσε ο χώρος του γυναικείου μπάσκετ κι όχι μόνο στην Ευρώπη, αφού το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της ουγγρικής ομάδας που παίζει στην Ευρωλίγκα, Γκιορ συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και βγήκε εκτός δρόμου με αποτέλεσμα τον θάνατο του προπονητή και του τιμ μάνατζερ της ομάδας ενώ τραυματiσμένες είναι πολλές παίκτριες!

Το γεγονός συνέβη στην Ουγγαρία όταν το λεωφορείο της αποστολής μετέφερε την ομάδα στο Σοπρόν για ένα φιλικό παιχνίδι με

την τοπική ομάδα. Το δυστύχημα προκλήθηκε από ένα αμάξι που μπήκε στον λεωφοριόδρομο και συγκρούστηκε με το πούλμαν. Ο τιμ μάνατζερ της ομάδς Πέτερ Τάποντι σκοτώθηκε ακαριαία ενώ ο προπονητής Φούζι Άκος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του. Δυστυχώς σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 19χρονη Σέρβα Νατάσα Κοβάτσεβιτς που υπέστη σοβαρά τραύματα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ακρωτηριαστεί στο αριστερό της πόδι! Oι υπόλοιπες παίκτριες έχουν τραυματιστεί ελαφριά και καμία δεν διατρέχει κίνδυνο. Ο 70χρονος οδηγός του αμαξιού που προκάλεσε το ατύχημα συνελήφθη.

Πηγή: weplayball.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα