Η ώρα του Τζέι Αρ Σμιθ...

Η Ζεγιάνγκ έμεινε εκτός πλέι οφ και πλέον από τις 15 Φεβρουαρίου ο Τζέι Αρ Σμιθ έχει το δικαίωμα να επιστρέψει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου!

Εκείνοι που εκδήλωσαν πρώτοι το ενδιαφέρον τους για τον άλλοτε "μπόμπερ" των Νάγκετς ήταν οι Κλίπερς, που μετά τον Κένιον Μάρτιν θέλουν να αποκτήσουν ακόμη έναν... ex-Nugget, κάνοντας όνειρα για πολύ ψηλά φέτος! Και ειδικά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τσόνσι Μπίλαπς, που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, "καίγονται" για μία ποιοτική προσθήκη, με τον Σμιθ να αποτελεί γι' αυτούς... μάννα εξ ουρανού!

Φυσικά οι

Κλίπερς δεν... τρέχουν μόνοι τους στην κούρσα της απόκτησης του εκκεντρικού γκαρντ, αφού σύμφωνα με αμερικάνικα δημοσιεύματα πολλές είναι οι ομάδες που... "σφάζονται" για τον Σμιθ. Ηδη οι Λέικερς, Νικς, Μάτζικ και Πέισερς εξέφρασαν την θέλησή τους να τον ντύσουν στα χρώματα των ομάδων τους και δεν είναι απίθανό να μπουν κι άλλες ομάδες στον... χορό της απόκτησής του.

Αυτό που μένει είναι να επιστρέψει ο Τζέι Αρ Σμιθ -ο οποίος έκανε... πλάκα στους Κινέζους συναδέλφους του, έχοντας στο εγχώριο πρωτάθλημα 35,1 πόντους και 7,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο- στις ΗΠΑ και να εξετάσει ποιά από τις προτάσεις τον καλύπτει, ώστε να αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του...

Keywords
Τυχαία Θέματα