ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Σκουρτόπουλος: "Να δείξουμε βελτιωμένο πρόσωπο"

Ο Ικαρος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ το προσεχές Σάββατο (24/03), με τον προπονητή των γηπεδούχων, Θανάση Σκουρτόπουλο να τονίζει ότι η άμυνα είναι το κλειδί της αναμέτρησης και ότι η ομάδα του επιθυμεί να δείξει βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα.

"Έχουμε πει πως θέλουμε να κλείσουμε την κανονική περίοδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και απέναντι στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να δείξουμε ακόμα πιο βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με τον αγώνα μας στα Ιλίσια. Ο αντίπαλός μας πέραν της σπουδαίας

ιστορίας που κουβαλάει, διαθέτει καλούς παίκτες και έναν πολύ έμπειρο προπονητή.
Το πρώτο σημείο στο οποίο θα εστιάσουμε είναι η άμυνα και μέσα από αυτή θα πάρουμε τη δύναμη και στην επίθεση", δήλωσε ο προπονητής του Ικαρου, Θανάσης Σκουρτόπουλος. 


Από την πλευρά του ο Ρόμελ Μπεκ ανέφερε: "Στον αγώνα με τον Ηλυσιακό παίξαμε καλό μπάσκετ και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποδώσουμε ακόμα καλύτερα και να μην έχουμε τα κενά διαστήματα που παρουσιάσαμε στο προηγούμενο ματς. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε από το πρώτο λεπτό με τη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση, ώστε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα